Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 03:22 | London, Apr 26 01:22 | New York, Apr 25 21:22
Shanghai, Apr 26 09:22 | Tokyo, Apr 26 10:22 | Sydney, Apr 26 12:22

Квартальний прибуток Commerzbank не виправдав очікування аналітиків

Квартальний прибуток Commerzbank не виправдав очікування аналітиків




8 листопада 2010 в 13:13 - Христина


Квартальний прибуток Commerzbank не виправдав очікування аналітиків

Прибуток німецького Commerzbank в третьому кварталі виявився нижче прогнозованого, оскільки збитки в сфері комерційної іпотеки і вартість інтеграції Dresdner Bank переважили сильні показники корпоративного кредитування.  



Чистий прибуток банку склав 113 мільйонів євро ($158,6 мільйона) і не досягнув очікуваного аналітиками рівня в 164 мільйона євро.

Прибутки Commerzbank також сприяли зниженню ризиків в економіці, яке дозволило скоротити обсяг відрахувань в резерви за кредитами до 621 мільйона євро з 639 млн євро в попередньому кварталі.

У третьому кварталі 2010 року Commerzbank одержав збитки в розмірі 31 мільйон євро на важливому для нього східноєвропейському сегменті ринку в порівнянні з 8 мільйонами прибутку в другому кварталі.

Аналітики очікують, що прибуток Commerzbank за 2010 рік складе 1,3 мільярда євро.

"В цілому, ми плануємо підвести підсумки 2010 року з чистим прибутком у як мінімум 1 мільярд євро, згідно з МСФЗ", - повідомив у понеділок голова Commerzbank Мартін Блессінг.

Німеччина вийшла з найгіршої з часів Другої світової війни кризи і переживає відновлення економіки, підкріплене експортом. Згідно з оцінкою аналітиків, відновлення успішно продовжується, незважаючи на вересневий спад обсягів промислових замовлень.
 

Квартальний прибуток Commerzbank не виправдав очікування аналітиків


Новини Статті Аналітика
Commerzbank збільшив свою присутність в Commerzbank збільшив свою присутність в "Форумі" Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Огляд ринку банківських депозитів в Україні в лютому Огляд ринку банківських депозитів в Україні в лютому
Commerzbank має намір збільшити власний капітал на 5,3 млрд євро з 45% знижкою Commerzbank має намір збільшити власний капітал на 5,3 млрд євро з 45% знижкою Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Огляд ринку банківських депозитів в Україні в січні Огляд ринку банківських депозитів в Україні в січні
Збитки банківської системи України за п’ять місяців склали майже півмільярда гривень Збитки банківської системи України за п’ять місяців склали майже півмільярда гривень Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Збитки банків ЄС у разі дефолту Греції можуть скласти до 34,4 млрд євро Збитки банків ЄС у разі дефолту Греції можуть скласти до 34,4 млрд євро Інновації як основа конкурентоспроможності підприємства Інновації як основа конкурентоспроможності підприємства ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Кількість збиткових банків в Україні скоротилася до 33 Кількість збиткових банків в Україні скоротилася до 33 Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті