Kyiv, Apr 19 03:52 | London, Apr 19 01:52 | New York, Apr 18 21:52

Рейтинг: +1
Голосів: 1

28 лютого 2014 в 16:30 - Мар’ян Швець

Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «ПРОБЛЕМИ УПРАВЛІННЯ ЕКСПОРТНО-ІМПОРТНОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ»   Присвячена  170-річчю Національного університету «Львівська політехніка»   13 травня 2014 року м. Львів

Міністерство освіти і науки України
Національний університет
«Львівська політехніка»
Навчально-науковий інститут економіки і менеджменту
Кафедра менеджменту і міжнародного підприємництва
Кафедра зовнішньоекономічної та
митної діяльності
Рада молодих вчених
Національного університету
«Львівська політехніка»

Натисніть щоб подати заявку на реєстрацію на конференцію

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!
До участі в інтернет-конференції запрошуються: представники підприємств (організацій), студенти, аспіранти, докторанти, викладачі й співробітники ВНЗ, вчені та усі зацікавлені особи

ТЕМАТИЧНІ НАПРЯМКИ РОБОТИ МІЖНАРОДНОЇ ІНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦІЇ

Напрям 1.

Економіка експортно-імпортної діяльності

Напрям 2.

Інформаційне забезпечення експортно-імпортної діяльності

Напрям 3.

Управління митною діяльністю

Напрям 4.

Облік та фінансування експортно-імпортної діяльності

Для участі у конференції необхідно
              1) тези доповідей; 2) заявку на участь (вказану в електронному ресурсі); 3) сканований оригінал документ про сплату організаційного внеску за адресою:

ТЕРМІНОМ НЕ ПІЗНІШЕ      7 ТРАВНЯ  2013 РОКУ

Збірник тез буде сформований як електронне видання, що пройшов редакційно-видавничу обробку, має ISBN, УДК, ББК та призначений для розповсюдження в незмінному вигляді.

1. До опублікування приймаються наукові праці, які не друкувалися раніше.
  2. Матеріали повинні бути подані українською мовою (для громадян України); англійською, польською або російською для іноземних учасників.
  3. Матеріали повинні бути підготовлені за допомогою редактора MS Word. Аркуш формату А4. Шрифт  Times New Roman, кегель – 11, інтервал –1,1. Береги: зверху –2,0 см, знизу –2,7 см, зліва –1,8 см, справа -2,5 см.
  4. Обсяг тез: 1 або 2 повні сторінки включаючи рисунки і таблиці. Кількість авторів – не більше трьох.
  5. Загальна схема побудови тез:
    •    1 рядок -  ініціали та прізвище автора і співавторів (до 2 співавторів, шрифт напівжир., 11, справа);
    •    наступний рядок – назва організації  (шрифт звичайний, 11, справа);
    •    через 1 інтервал - назва тез великими літерами (шрифт напівжир., 14, по центру);
    •    через 1 інтервал знак ©, ініціали та прізвище автора, через кому рік (курсив, 11, справа);
    •    через 1 інтервал основний текст тез.
  6. Використання ілюстративних матеріалів в тезах повинно бути мінімальним. Всі рисунки повинні бути згруповані як єдиний об’єкт.
  7. Літературні джерела повинні бути пронумеровані відповідно до порядку згадування в тексті. Посилання на джерело і сторінки в ньому подаються в квадратних дужках. Список літератури наводиться наприкінці тез згідно з встановленими вимогами.

К.е.н., доц. І.Н.Карпенко

Національний університет «Львівська політехніка»

ФОРМУВАННЯ ІННОВАЦІЙНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ