Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 14:50 | London, Apr 26 12:50 | New York, Apr 26 08:50
Shanghai, Apr 26 20:50 | Tokyo, Apr 26 21:50 | Sydney, Apr 26 23:50

Злітна смуга аеропорту "Львів" буде здана в грудні

Злітна смуга аеропорту "Львів" буде здана в грудні




23 квітня 2011 в 14:30 - Роман Зайцев


Злітна смуга аеропорту "Львів" буде здана в грудні

Злітно-посадочна смуга аеропорту "Львів" буде запущена в експлуатацію в грудні поточного року. Про це на сьогоднішньому семінарі з журналістами регіональних ЗМІ заявив міністр транспорту та інфраструктури Борис Колесніков.



"Нова злітно-посадочна смуга будується. Дуже складні грунти у Львові, саме в районі смуги, але тим не менш будівельники беруться за те, щоб у грудні здати (її) в експлуатацію і плюс було побажання львівського керівництва, щоб аеропорт не закривався у зв‘язку з будівництвом смуги, що було зробити дуже складно, але все-таки наші будівельники авіаційні зробили все можливе і не можливе. "Львів" буде працювати без зупинок", - зазначив Б.Колесніков.

За його словами, на сьогоднішній день "всі екстер‘єрні роботи (аеропорту "Львів") вже виконані, йде внутрішня обробка".

Також Б.Колесніков відзначив, що будівництво нової злітно-посадочної смуги, дозволить приймати львівському аеропорту далекомагістральні судна, яких раніше Львів ніколи не приймав. "Тобто я кажу про атлантичні і трансконтинентальні перевезення. Тобто великі літаки Boeing 747", - сказав він.

Він зазначив, що після закінчення будівництва в режимі Євро, аеропорт "Львів" зможе приймати 3 тис. 100 пасажирів на годину.

Також Б.Колесніков відзначив, що нова злітно-посадочна смуга "найвищої третьої категорії" аеропорту "Донецьк", буде запущена в експлуатацію в липні 2011 року, а термінал цього аеропорту - до кінця поточного року.

Злітна смуга аеропорту "Львів" буде здана в грудні


Новини Статті Аналітика
На На "Азовсталі" припиняється експлуатація мартенівських печей Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
В Україні у І кварталі введено в експлуатацію на 1,4% менше житла В Україні у І кварталі введено в експлуатацію на 1,4% менше житла Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Альтком" отримає 1,3 мільярда гривень а реконструкцію аеропорту "Львів" Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Альтіс-Холдінг" виконає будівельних робіт у аеропорту "Львів" на 476 млн грн. У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
В аеропорту В аеропорту "Львів" відкривається новий міжнародний регулярний рейс до Праги Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті