Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 11:43 | London, Apr 26 09:43 | New York, Apr 26 05:43
Shanghai, Apr 26 17:43 | Tokyo, Apr 26 18:43 | Sydney, Apr 26 20:43

НКРЗ почне продавати лінцезії під 3G влітку

НКРЗ почне продавати лінцезії під 3G влітку




7 лютого 2011 в 20:35 - Роман Зайцев


НКРЗ почне продавати лінцезії під 3G влітку

Національна комісія з питань регулювання зв'язку прогнозує оголошення тендера на отримання ліцензій на здійснення мобільного зв'язку третього покоління в стандарті UMTS 3G у травні-червні.



Про це повідомив голова НКРЗ Володимир Олійник в інтерв‘ю журналу "Бізнес", передають "Українські новини".

З його слів, у плані конверсії частот під 3G є деякі неточності, у зв‘язку із чим він висловив надію, що Міністерство оборони усуне їх до кінця зими.

"Протягом лютого, ми сподіваємося, Міноборони їх усуне, у березні проведемо опитування охочих брати участь у тендері... у травні-червні будемо готові оголосити тендер", - сказав голова НКРЗ.

Олійник також припустив, що надалі частоти, які буде відведено під 3G, можливо, буде використано й для 4G.

Він додав, що питання впровадження 4G Україна буде координувати з європейськими органами.

Зі слів Олійника, найімовірніше, що міжнародним стандартом зв‘язку 4G стане стандарт LTE, що перебуває на останньому етапі розробки.

Раніше НКРЗ припускала оголошення тендера на отримання ліцензій 3G до лютого.

У плані Міноборони про конверсію радіочастотного ресурсу, що проходить доопрацювання, вартість конверсії становить 848 млн. гривень, термін її проведення - 8 місяців.

НКРЗ почне продавати лінцезії під 3G влітку


Новини Статті Аналітика
"Нафтогаз" знову спробує продати на аукціоні бензин за ціною вище ринкової Новітні рекламні технології як інновації в маркетингових комунікаціях Новітні рекламні технології як інновації в маркетингових комунікаціях Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Власник Власник "Універсальної інвестиційної групи" збирається продати свій страховий бізнес Проблеми формування технологічної інфраструктури як складової національної інноваційної системи Проблеми формування технологічної інфраструктури як складової національної інноваційної системи ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Нафтогаз України" продав ОВДП на 5 млрд грн "Дельта банку" Продаж заставного майна в Україні на аукціоні Продаж заставного майна в Україні на аукціоні Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Нафтогаз" вперше продав ОВДП на 5 мільярдів приватному банку Рідкісний рожевий діамант продано на аукціоні Sotheby’s за рекордні $46 млн Рідкісний рожевий діамант продано на аукціоні Sotheby’s за рекордні $46 млн I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
"Укргазвидобування" продало на аукціоні 108,69 тисяч тонн скрапленого газу Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті