Інвестиції.орг

Kyiv, May 19 04:29 | London, May 19 02:29 | New York, May 18 22:29
Shanghai, May 19 10:29 | Tokyo, May 19 11:29 | Sydney, May 19 13:29

Донецька Залізниця відремонтувала 555,4 км колії

Донецька Залізниця відремонтувала 555,4 км колії




5 січня 2011 в 16:42 - Ілона Чіркова


Донецька Залізниця відремонтувала 555,4 км колії

Донецька залізниця повністю виконала запланований обсяг ремонту залізничних шляхів.



За 2010 рік різними видами ремонту охоплено 555,4 км колії, у тому числі модернізовано - 88,4 км, капітально відремонтовано - 138 км, здійснено середній ремонт - 204 км і комплексно-оздоровчий - 125 км.

Крім того, замінено на нові 220 комплектів стрілочних переводів, з них 185 комплектів - на залізобетонних брусах і відремонтовано середнім ремонтом 150 комплектів стрілочних переводів.

У 2010 році особлива увага була приділена виконанню ремонтних робіт на ділянках Бажане-Очеретине, Кринична-Макіївка, Асланова-Сартана, Попасна-Мар'янка, Чумаков-Ларине, Моспіно-Макіївка вантажна і Штерівка-Марусине, на Ясинуватському вузлі і по станціях Вальяновской і Донецьк .

Ремонт і модернізація колій здійснюються відповідно до програми розвитку транспортних коридорів та швидкісного руху в Україні. Оздоровлення залізничної колії дозволить не тільки поліпшити естетичний вид залізничного полотна, але і підвищити швидкість руху на відремонтованих дільницях до максимально можливої при існуючому технічному оснащенні. До того ж це дозволить підвищити безпеку руху, плавність ходу поїздів, а також сприяє підвищенню інтенсивності пропуску поїздів.

Сучасна технологія передбачає заміну верхньої будови колії (рейок і шпал), глибоке очищення баласту щебенеочисних машин та ремонт водовідвідних споруд. Оздоровлення залізничної колії збільшує надійність усіх технічних пристроїв, включаючи системи автоматики, телемеханіки та зв'язку. На всіх ділянках, де проводяться ремонтні роботи, встановлено максимально допустима швидкість руху поїздів.

Донецька Залізниця відремонтувала 555,4 км колії


Новини Статті Аналітика
Донецька залізниця змінює маршрут 14 поїздів у зв’язку реконструкцією до Євро-2012 Донецька залізниця змінює маршрут 14 поїздів у зв’язку реконструкцією до Євро-2012 Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Газ України" переміг у тендерах на поставку газу для виробництва тепла Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Донецька залізниця будує будинки для своїх працівників Донецька залізниця будує будинки для своїх працівників Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Донецьк готується до Євро-2012, ремонтуючи  залізницю Донецьк готується до Євро-2012, ремонтуючи залізницю У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
"Кредит-Рейтинг" підвищив кредитний рейтинг випуску облігацій ДП "Донецька залізниця" Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Чим би ти не володів, ти або використовуєш це, або втрачаєш!

Генрі Форд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті