Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 16:13 | London, Apr 26 14:13 | New York, Apr 26 10:13
Shanghai, Apr 26 22:13 | Tokyo, Apr 26 23:13 | Sydney, Apr 27 01:13

"Укрзалізниця" прогнозує, що в результаті підвищення тарифів заробить 4 мільярди

"Укрзалізниця" прогнозує, що в результаті підвищення тарифів заробить 4 мільярди




9 березня 2011 в 15:47 - Роман Зайцев


"Укрзалізниця" прогнозує, що в результаті підвищення тарифів заробить 4 мільярди

"Укрзалізниця" прогнозує, що в результаті щомісячного підвищення з березня до кінця 2011 року тарифів на залізничні вантажоперевезення вона додатково одержить цього року близько 4 млрд. гривень.



Про це в інтерв‘ю журналу "Бізнес" повідомив генеральний директор "Укрзалізниці" Михайло Костюк, передають "Українські новини".

"За рахунок підвищення тарифів ми плануємо додатково одержати 4 млрд. гривень, але з них держбюджету ми повинні віддати 1,6 млрд. гривень, підвищити хоча б на 1 млрд. гривень загальну зарплату, інше піде на оплату енергоносіїв", - сказав він.

Костюк поскаржився, що коштів на розвиток практично не залишиться.

Він також зазначив, що "Укрзалізниця" не зацікавлена в надмірному підвищенні тарифів, оскільки в такому разі вантажопотік піде на автомобільний транспорт.

"Ми не зацікавлені в невтримному підвищенні тарифів, ми зацікавлені в підвищенні тарифів на рівні інфляції й загального росту цін", - підкреслив він.

Костюк вважає, що підвищення тарифів позначиться позитивно на забезпеченні перевезень вантажів низької вартості - будівельні й інші вантажі, оскільки зараз їх перевозити збитково.

Як повідомлялося, Міністерство інфраструктури затвердило щомісячне підвищення з березня тарифів на залізничні вантажоперевезення на 2,2% до кінця 2011 року.

За даними "Укрзалізниці", це підвищення не торкнеться перевезення зернових вантажів у межах України й продуктів харчування всіма видами сполучення -  експорт, імпорт, транзит.

"Укрзалізниця" прогнозує, що тарифи на перевезення вантажів низької вартості залізницями зрівняються з рівнем тарифів на перевезення вантажів річковим транспортом у серпні-вересні, що дасть змогу річковому транспорту почати конкурувати із залізничним.

"Укрзалізниця" прогнозує, що в результаті підвищення тарифів заробить 4 мільярди


Новини Статті Аналітика
Нацбанк Білорусі з 1 червня 2011 р. підвищує ставку рефінансування до 16% річних Нацбанк Білорусі з 1 червня 2011 р. підвищує ставку рефінансування до 16% річних Застосування інноваційних рішень при організації обслуговування негабаритних та надважких вантажів авіаційним транспортом Застосування інноваційних рішень при організації обслуговування негабаритних та надважких вантажів авіаційним транспортом Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Укрзалізниця" ввела новий графік руху поїздів Оптимізація величини вантажних одиниць при реалізації інноваційних логістичних концепцій на авіатранспорті Оптимізація величини вантажних одиниць при реалізації інноваційних логістичних концепцій на авіатранспорті ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Пасажирські міжнародні авіаперевезення в Україні за I кв. зросли на 54% Пасажирські міжнародні авіаперевезення в Україні за I кв. зросли на 54% Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Лукашенко заборонив підвищувати ціни Лукашенко заборонив підвищувати ціни Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
"Укрзалізниця" напозичала 11,4 мільярди Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті