Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 03:13 | London, Apr 26 01:13 | New York, Apr 25 21:13
Shanghai, Apr 26 09:13 | Tokyo, Apr 26 10:13 | Sydney, Apr 26 12:13

Україна відмовилась від митного союзу

Україна відмовилась від митного союзу




15 квітня 2011 в 16:37 - Роман Зайцев


Україна відмовилась від митного союзу

Україна не зацікавлена у приєднані до митного союзу Єдиного Економічного Простору.



Про це на Міжнародному інвестиційному бізнес-форумі держав - учасниць СНД "Ялтинські ділові зустрічі" сказав перший заступник голови уряду Російської Федерації, співголова Економічної ради СНД Ігор Шувалов.

Як передає "Економічна правда", російський чиновник підкреслив, Росія зрозуміла, що Україна не зацікавлена у приєднанні до митного союзу Єдиного Економічного Простору з Росією, Білоруссю і Казахстаном.

В зв‘язку з цим Шувалов попередив, що в майбутньому Україну може чекати ряд санкцій щодо експорту продукції аграрного сектору, промисловості - труби, та кондитерської продукції.

Також Шувалов відзначив, що під загрозою може опинитись виконання спільних проектів між країнами.

Нагадаємо, заступник міністра закордонних справ Павло Клімкін заявив, що митний союз і зона вільної торгівлі з Європейським Союзом несумісні.

Крім того, заступник глави МЗС висловив надію, що до кінця 2011 року Україні вдасться закінчити переговори і просунуться щодо безвізового режиму з ЄС.

Україна відмовилась від митного союзу


Новини Статті Аналітика
Посол Німеччини каже, що вступ України до Митного союзу закриє їй двері у ЗВТ Посол Німеччини каже, що вступ України до Митного союзу закриє їй двері у ЗВТ Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки
Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Розвиток ринку деривативів як інструменту перерозподілу оборотного капіталу Розвиток ринку деривативів як інструменту перерозподілу оборотного капіталу Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Уряд готує формулу Уряд готує формулу "3+1" з митним союзом Єврорегіональний вектор транскордонного розвитку підприємства Єврорегіональний вектор транскордонного розвитку підприємства Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
ЄС пропонує Україні вибрати Митний союз, чи зону вільної торгівлі ЄС пропонує Україні вибрати Митний союз, чи зону вільної торгівлі Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті