Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 12:00 | London, Apr 26 10:00 | New York, Apr 26 06:00
Shanghai, Apr 26 18:00 | Tokyo, Apr 26 19:00 | Sydney, Apr 26 21:00

Cape Range Limited планує провести поетапне придбання компанії Ox Mining в Зімбабве

Cape Range Limited планує провести поетапне придбання компанії Ox Mining в Зімбабве




25 серпня 2010 в 18:16 - Уляна Роїк


Cape Range Limited планує провести поетапне придбання компанії Ox Mining в Зімбабве

Австралійська фірма Cape Range Limited (CAG) має намір придбати контрольний пакет акцій виробника золота в Зімбабве, Ox Mining (Pvt) Limited.  



Згідно із заяви представників CAG придбання компанії Ox Mining (OXM) буде здійснюватися поетапно, при тому що CAG планує отримати 90 % контрольного пакету акцій OXM.

OXM має ряд проектів по видобуванні золота в Кадобі, серед яких найбільшим є проект Inez Gold Mine, який на даний момент орієнтується на видобування золота з піщаної поверхні.

За умовами угоди CAG може придбати перші 10 відсотків акцій OXM за ціною 1,5 млн. доларів готівкових коштів через 6 місяців після завершення фінансової експертизи діяльності компанії. Наступний етап передбачає придбання 41 % пакету акцій за 2 млн. доларів готівкою і 6 млн. доларів в еквіваленті акцій компанії CAG.

Після проведення вище згаданих виплат, CAG може придбати ще 39 % контрольного пакету акцій OXM з оплатою від 15 доларів за унцію.

Представники CAG запевнили, що будуть дотримуватися акту націоналізації і розширення можливостей спільного підприємства країни в усіх його умовах, де передбачається використання місцевої робочої сили, збагачення корисних копалин і видобуток корисних копалин на території в Зімбабве. Також, акції CAG будуть котуватися на фондовій біржі Зімбабве.

Гірничодобувна промисловість Зімбабве залучає значні обсяги прямих іноземних інвестицій з початку року, незважаючи на повільне відновлення економіки. Очікується, що в 2010 році, виробництво золота становитиме 8 000 кг.
 

Cape Range Limited планує провести поетапне придбання компанії Ox Mining в Зімбабве


Новини Статті Аналітика
НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка
Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України
Білорусь частково перейшла на долар і євро Білорусь частково перейшла на долар і євро Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття. Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття.
Yandex підтвердив ціну розміщення 25 доларів за акцію в рамках IPO на біржі Nasdaq Yandex підтвердив ціну розміщення 25 доларів за акцію в рамках IPO на біржі Nasdaq Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото. Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото.
Білоруський рубель девальвував на 55% Білоруський рубель девальвував на 55% Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Огляд європейських ринків за 23.03.2011. Дорогоцінні метали все вирішують. Огляд європейських ринків за 23.03.2011. Дорогоцінні метали все вирішують.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті