Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 22:05 | London, Apr 26 20:05 | New York, Apr 26 16:05
Shanghai, Apr 27 04:05 | Tokyo, Apr 27 05:05 | Sydney, Apr 27 07:05

Нафта коштує $76 за барель

Нафта коштує $76 за барель




28 вересня 2010 в 10:55 - Христина


Нафта коштує $76 за барель

Нафта впала до $76 за барель у вівторок напередодні виходу даних про запаси в США, які, як очікується, виросли минулого тижня.  



Ціни також йдуть слідом за азіатськими ринками акцій, що втратили грунт під ногами через побоювання про борги єврозони. Це, у свою чергу, призвело до зміцнення долара, а сильний долар робить нафту більш дорогою для власників інших валют.

Листопадові ф’ючерси на американську легку нафту знизилися на $0,27 до $76,23 за барель. Нафта сорту Brent втратила $0,37 до $78,20 за барель.

Збільшення попиту на ринках, що розвиваються з одного боку і надмірні запаси в США - з іншого, утримують вартість нафти у вузьких торгових рамках $70,76 - $78,04 вже майже сім тижнів, при цьому невеликі коливання цін звичайно викликаються впливом фондових або валютних ринків.

"Потенціал рухів нафтового ринку в будь-якому напрямку обмежений", - сказав Стівен Грабер з Credit Suisse.

Він "по всій видимості буде добре забезпечений, і ми думаємо, що необхідний новий фундаментальний імпульс, щоб ціни пробили цей торговельний діапазон.

Згідно з попереднім опитуванням аналітиків, запаси дистилятів і бензину в США, ймовірно, виросли минулого тижня на 300.000 і 700.000 барелів відповідно.

Запаси нафти могли скоротитися на 400.000 барелів через зниження імпорту, тому що у зв’язку з профілактичним ремонтом на НПЗ попит зменшився.

Дані про запаси буду опубліковані Американським інститутом нафти ввечері у вівторок, а Управління енергетичної інформації випустить свою статистику в середу.


 

Нафта коштує $76 за барель


Новини Статті Аналітика
У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ
У Штатах почали розраховуватись золотом У Штатах почали розраховуватись золотом 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка
НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України
Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття. Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття.
Білорусь частково перейшла на долар і євро Білорусь частково перейшла на долар і євро Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото. Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті