Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 07:21 | London, Apr 26 05:21 | New York, Apr 26 01:21
Shanghai, Apr 26 13:21 | Tokyo, Apr 26 14:21 | Sydney, Apr 26 16:21

Економіці США можуть знадобитися нові стимули

Економіці США можуть знадобитися нові стимули




4 жовтня 2010 в 11:30 - Христина


Економіці США можуть знадобитися нові стимули

Економіці США, ймовірно, будуть потрібні нові стимули, якщо прогноз не покращиться, заявили два представники ФРС.  



Вільям Дадлі, президент ФРБ Нью-Йорка, назвав нинішнє поєднання високого безробіття і низької інфляції "неприйнятним", а президент ФРБ Чикаго Чарльз Еванс сказав, що додаткові дії "бажані".

Еванс зазначив, що суперечка про подальше пом’якшення політики, яка зараз йде в Центробанку, стосується в основному питань "скільки" і "як", а не того, чи потрібно в принципі ФРС приймати нові заходи.

Проте президент ФРБ Далласа Річард Фішер сказав, що обговорення ще не завершено, вказавши на фундаментальні розбіжності серед регуляторів.

 

Економіці США можуть знадобитися нові стимули


Новини Статті Аналітика
У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Макроогляд, січень Макроогляд, січень
Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ
У Німеччині рівень безробіття в травні 2011 р. склав 7% У Німеччині рівень безробіття в травні 2011 р. склав 7% Управління інвестиційними ризиками підприємства Управління інвестиційними ризиками підприємства Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.04.2011. Китай публікує дані про високі темпи інфляції Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.04.2011. Китай публікує дані про високі темпи інфляції
Ціни на харчі до 2030 року зростуть удвічі Ціни на харчі до 2030 року зростуть удвічі Роль первинних ланок з підготовки та використання кадрів підприємств Роль первинних ланок з підготовки та використання кадрів підприємств Огляд ринків Американського континенту за 22.03.2011. Привиди повертаються. Огляд ринків Американського континенту за 22.03.2011. Привиди повертаються.
У Штатах почали розраховуватись золотом У Штатах почали розраховуватись золотом Система науково - технічної інформації України існуючі виклики і нові можливості Система науково - технічної інформації України існуючі виклики і нові можливості Огляд європейських ринків за 22.03.2011. Боргова криза не зникає. Огляд європейських ринків за 22.03.2011. Боргова криза не зникає.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті