Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 19:10 | London, Apr 26 17:10 | New York, Apr 26 13:10
Shanghai, Apr 27 01:10 | Tokyo, Apr 27 02:10 | Sydney, Apr 27 04:10

Доповідь, ФРС свідчить про ознаки масового уповільнення економіки



9 вересня 2010 в 10:56 - Уляна Роїк


Доповідь, ФРС свідчить про ознаки масового уповільнення економіки

За даними Федеральної Резервної Системи, американська економіка продовжує відновлюватись, хоча за всіма показниками присутні "масові ознаки уповільнення" в період з середини липня до кінця серпня, відповідно до дослідження діяльності 12 регіональних банків Федеральної резервної системи.  



П’ять регіональних банків повідомили про помірне економічне зростання, два банки повідомили про позитивні зміни. Інші п’ять банків повідомляють про змішані дані або дані, які свідчать про уповільнення відновлення.

Індекс Standard & Poor 500 піднявся сьогодні вечером на 0,7 %, 1,099.53. Прибутковість державних облігацій на 10 років виросла до 2,66 % з 2,60 % вчора пізно ввечері.

Економіст Стенфордського університету, творець формули процентних ставок, яку використовують центральні банки, вважає що дані, які були опубліковані в доповіді, не свідчать про подвійне падіння або про ще один крок до рецесії. Але, "це глибоке розчарування в плані відновлення".

Регіональний огляд, 12 округів ФРС, відомий як Бежева книга, через колір обкладинки вияив наступні результати, на основі даних отриманих, не пізніше 31 серпня.

ФРС повідомила про "ознаки уповільнення", в тому числі "подальше уповільнення" в обробній промисловості. В регіоні Філадельфія, бізнес-умови мали змішаний характер за доповіддю, а в Річмонді, ФРС відзначив "ознаки уповільнення або обмеження торгово-економічної діяльності. Розвиток економіка в Атланті надалі вповільнюється, що стосується і Чикаго, за період з липні по серпень, за даними Бежевої Книги.

За доповіддю Федеральної резервної системи, банки засвідчили про триваюче зростання національної економічної діяльності за звітний період з середини липня до кінця серпня, але із значними ознаки уповільнення в порівнянні з попередніми періодами.

Споживчі витрати

У доповіді наголошується, що промислове виробництво залишилось на попередньому рівні підйому, не рухаючись вперед, а навпаки вповільнтлось. Споживчі витрати виросли, хоча покупці не купляють другорядних речей. У зв’язку з цим зростання споживчих цін досить обмежене.

На ринку нерухомості в більшості регіонів продажі і далі дуже низькі, або й зменшуються, після закінчення дії податкового урядового кредиту. Рівень продажів продовжив падати, навіть після того, як іпотечні ставки досягли рекордно низького показника. Ставка на 30-річну позику на купівлю будинку, в середньому знизилась до 4,32 %.

Рівень безробіття

В приватному секторі збільшилось кількість робочих місць на 67 тисяч у серпні, більше, ніж прогнозувалося, але рівень безробіття виріс до 9,6 %. Загальна кількість скорочених робочих місць - 54 000.

Ціни

Для уникнення інфляції, індекс цін на основні особисті споживчі витрати, за виключенням продуктів харчування та енергії, мав би збільшитись на 1,7-2 %, проте насправді він збільшився в середньому на 1,4 % в липні.

Торгові площі

"Попит на комерційні, промислові і торгові площі, в цілому залишається в стані депресії," заявила ФРС, хоча ознаки стабілізації комерційної нерухомості спостерігалися в "деяких областях". Низькі процентні ставки, не виправдали себе.

"Рівень комерційних і промислових кредитів у більшості районів залишається низьким, а плани підприємств щодо розширення досить обережними". У доповіді ФРС також відзначається, що "споживче кредитування в цілому залишається млявим ".

Доповідь, ФРС свідчить про ознаки масового уповільнення економіки


Новини Статті Аналітика
Банки можуть збільшити обсяги споживчого кредитування Банки можуть збільшити обсяги споживчого кредитування Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Обзор фондового рынка 13.07.2011_Market review Обзор фондового рынка 13.07.2011_Market review
Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Обзор фондового рынка 11.07.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 11.07.2011_PreMarket
Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Огляд ринку банківських депозитів в Україні в лютому Огляд ринку банківських депозитів в Україні в лютому
Залишок коштів на коррахунках банків України на 31 травня збільшився на 182 млн грн. Залишок коштів на коррахунках банків України на 31 травня збільшився на 182 млн грн. Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Огляд вітчизняного ринку нерухомості в лютому Огляд вітчизняного ринку нерухомості в лютому
Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект Огляд вітчизняного ринку нерухомості в січні Огляд вітчизняного ринку нерухомості в січні

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті