Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 05:25 | London, Apr 26 03:25 | New York, Apr 25 23:25
Shanghai, Apr 26 11:25 | Tokyo, Apr 26 12:25 | Sydney, Apr 26 14:25

Переваги онлайн страхування

Переваги онлайн страхування




11 листопада 2015 в 23:58 - Margo


Переваги онлайн страхування

 Чим особливий сервіс онлайн страхування.      



 

Глобалізація електронної економіки стала причиною значного урізноманітнення бізнес-продукції. Також відбулись суттєві  зміни уявлень  про границі застосування та способи ведення бізнесу. Для більшості  підприємців представлення свого продукту в мережі стає необхідною умовою для максимально ефективного задоволення потреб своїх споживачів.

Тому в Інтернет мережі  стрімко зростає кількість представництв страхових компаній. А для легкого та зручного вибору оптимального  варіанту для кожного індивідуального випадку існує сервіс https://oh.ua/ua/

 На відміну від одиночних страхових компаній страхові посередники мають можливість пропонувати порівняльний розрахунок по багатьом страховим пропозиціям від усіх провідних страхових компаній, завдяки чому пропозиція стає більш гнучкою. А ціна при                                                                                               цьому не лише не зростає, але й може бути нижчою, ніж у страховиків!

Чому ж варто обирати саме цей вид страхування?



До основних переваг страхування онлайн  належать:

1.       Простота процесу страхування зумовлена можливістю швидкого пошуку і порівняння страхових компаній та продуктів.

2.       Можливість  замовлення необхідного страхування без потреби витрачати час  та сили на пошуки місця розташування потрібної вам компанії.  Достатньо вказати параметри необхідної  саме вам страховки, і через секунду на екрані ви побачите найкращі пропозиції по страхуванню.

3.       Наявність «страхового калькулятора», що значно спрощує розрахунок страхових сум та тарифу.

4.       Різноманітні способи оплати страхових послуг, такі як: готівковий розрахунок, платіжна карта, банківські рахунки, електронні системи оплати та інше.

5.       За умови оформлення медичного полісу відсутня необхідність витрачати багато часу на медогляди.

6.       В деяких випадках – можливість уникнути «людський чинник» і оформити страховку без потреби зустріч та довгих обговорень.

7.       Можливість доставки поліса за вказаною вами адресою.

8.       Деякі  види полісів надаються страховими компаніями в електронному вигляді практично відразу ж після оплати.

9.       Відсутній ризик  втратити електронний поліс, тому що при потребі, будь-якої  хвилини власник зможе роздрукувати екземпляр, а його юридичну силу перевірять в загальнодоступній базі даних.

10.   Чудовий сервіс: за умови  страхування онлайн сервіс завчасно нагадає через SMS або електронну пошту про закінчення терміну дії страховки і обов’язково  підготує найвигідніші пропозиції  саме для Вас!

 

 

Переваги онлайн страхування


Новини Статті Аналітика
Вартість медичних страховок для українських туристів подорожчала Вартість медичних страховок для українських туристів подорожчала Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Американські експортери нафти планують створити фонд на випадок аварій Американські експортери нафти планують створити фонд на випадок аварій Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Російський суд заарештував усі кошти найбільшого банку США у РФ Російський суд заарештував усі кошти найбільшого банку США у РФ Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Приватбанк отримав 14 млрд прибутку за перший квартал Приватбанк отримав 14 млрд прибутку за перший квартал У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Офіційні курси долара і євро різко зросли Офіційні курси долара і євро різко зросли Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті