Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 13:17 | London, Apr 26 11:17 | New York, Apr 26 07:17
Shanghai, Apr 26 19:17 | Tokyo, Apr 26 20:17 | Sydney, Apr 26 22:17

Уряд повинен відшкодувати підприємцям майже 11 мільярдів ПДВ

Уряд повинен відшкодувати підприємцям майже 11 мільярдів ПДВ




21 грудня 2010 в 18:25 - Роман Зайцев


Уряд повинен відшкодувати підприємцям майже 11 мільярдів ПДВ

В Україні на 1 грудня 2010 року до бюджетного відшкодування заявлено 10,8 млрд. гривень податку на додану вартість.



Про це повідомив сьогодні на прес-конференції заступник голови Державної податкової служби Олексій Любченко, повідомляє УНІАН.

"На 1 січня 2010 року сума боргу, сума податку на додану вартість, заявлена до бюджетного відшкодування, становила 21,8 млрд., а на 1 грудня - 10,8 млрд. гривень", - зазначив він.

У жовтні остання заявка на відшкодування ПДВ становила 4,7 млрд. гривень. "Вони так само числяться в цих 10,8 млрд.", - додав він.

За словами Любченка, держава розраховується за ПДВ протягом 74 днів. Те ж саме передбачено в новому Податковому кодексі.

"Є відмінності виключно для підприємців, які підпадають під автоматичне відшкодування ПДВ, для них такий термін становитиме 23 дні", - сказав він.

"У нас завжди цифра на бюджетне відшкодування буде протягом двох останніх заявок", - додав Любченко.

Уряд повинен відшкодувати підприємцям майже 11 мільярдів ПДВ


Новини Статті Аналітика
Кабмін змінив порядок нарахування ПДВ Кабмін змінив порядок нарахування ПДВ Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні Тижневий огляд ринку ОВДП - 06.04.2011 Тижневий огляд ринку ОВДП - 06.04.2011
Квитки на Євро-2012 не обкладатимуться ПДВ Квитки на Євро-2012 не обкладатимуться ПДВ Податкове стимулювання забезпечення інноваційної діяльності Податкове стимулювання забезпечення інноваційної діяльності Тижневий огляд ринку ОВДП - 29.03.2011 Тижневий огляд ринку ОВДП - 29.03.2011
Великі платники податків сплатили до Держбюджету України 41 млрд. грн. Великі платники податків сплатили до Держбюджету України 41 млрд. грн. Суспільно-економічні інститути як комунікаційні елементи національної інноваційної інфраструктури Суспільно-економічні інститути як комунікаційні елементи національної інноваційної інфраструктури Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Мiнiстерство енергетики хоче обнулити ПДВ на імпорт нафти і нафтопродуктів Мiнiстерство енергетики хоче обнулити ПДВ на імпорт нафти і нафтопродуктів Характеристика індивідуального планування в різних країнах Характеристика індивідуального планування в різних країнах ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
В Україні 82 підприємствам автоматично відшкодували ПДВ на суму 1,2 млрд грн. В Україні 82 підприємствам автоматично відшкодували ПДВ на суму 1,2 млрд грн. Фінансові та боргові проблеми американських штатів Фінансові та боргові проблеми американських штатів Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті