Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 15:48 | London, Apr 26 13:48 | New York, Apr 26 09:48
Shanghai, Apr 26 21:48 | Tokyo, Apr 26 22:48 | Sydney, Apr 27 00:48

URSA стає частиною Хella International

URSA стає частиною Хella International
Рейтинг: 0
Голосів: 0






URSA стає частиною Хella International

Одна з найбільших міжнародних компаній-виробників будівельних матеріалів та рішень для будівництва Xella International GmbH (Німеччина) купує провідного європейського виробника тепло- і звукоізоляційних матеріалів URSA. Відповідний контракт був підписаний з інвестиційним фондом KKR в серпні 2017 р. Угоду планується завершити до кінця 2017 року.




Угода є вигідною для обох компаній. В результаті придбання URSA, Xella розширить свій портфель відомим брендом будматеріалів на основі мінерального волокна, що дозволить комбінувати продукти і пропонувати споживачам комплексні інноваційні рішення в сфері енергозбереження. Окрім того, за своїми розмірами, структурою управління і країнам присутності, компанії Xella і URSA дуже схожі, що забезпечить успішний спільний розвиток у майбутньому. Компанія URSA буде розвиватися як окрема бізнес-структура в складі Xella Group, як і раніше фокусуючись на задоволенні потреб клієнтів у якісних ізоляційних матеріалах.

Як заявив Пепін Дінандт, виконавчий директор URSA: "Цей крок додасть важливого імпульсу нашій стратегії зростання". У свою чергу, Йохен Фабріціус, виконавчий директор Xella Group зазначив: "Ми високо цінуємо досягнення керівництва і співробітників URSA. Xella буде надавати всіляку підтримку URSA".

Обидві компанії будуть і надалі докладати зусиль у напрямку створення сучасних, енергоефективних і екологічно безпечних будівельних матеріалів.

Інформаційна довідка.

Компанія Xella займається розробкою, виробництвом і просуванням на ринку будівельних матеріалів, стінових панелей, вапна і вапняних продуктів. За підсумками 2016 року, обсяг продажів компанії склав 1,33 млрд. Євро, а прибуток (EBITDA) - близько 280 млн. Євро. Компанія володіє 95 заводами в 20-ти країнах світу, і має мережу торгівельних організацій в 30-ти країнах. Кількість працівників - 5,9 тис. осіб. Компанії належать такі відомі бренди, як Ytong, Hebel, Silka (пінобетон, силікатна цегла), Multipor (негорюча мінеральна ізоляція), Fermacell (облицювання стін), Fels (продукція з вапна).

Компанія URSА- один з найбільших в Європі виробників тепло- і звукоізоляційних матеріалів на основі мінерального волокна (URSA GEO, URSA PUREONE, URSA TERRA) і екструдованого піноплістиролу (XPS). Компанія має 13 виробничих центрів, стратегічно вигідно розташованих по всій Європі. В Україні бренд URSA присутній понад 20 років. За цей час продукція URSA стала популярною серед фахівців і кінцевих споживачів, отримала репутацію якісних, надійних, екологічно безпечних і зручних в роботі матеріалів.

URSA стає частиною Хella International


Новини Статті Аналітика
Іноземні ЗМІ зробили репортаж з шахти у прифронтовому Покровську Іноземні ЗМІ зробили репортаж з шахти у прифронтовому Покровську Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Машинобудівники ДТЕК з початку року виготовили п’ять вугільних комбайнів Машинобудівники ДТЕК з початку року виготовили п’ять вугільних комбайнів Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Приватбанк отримав 14 млрд прибутку за перший квартал Приватбанк отримав 14 млрд прибутку за перший квартал Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Офіційні курси долара і євро різко зросли Офіційні курси долара і євро різко зросли У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Toyota продала рекордні 10,3 млн автомобілів за рік Toyota продала рекордні 10,3 млн автомобілів за рік Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті