Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 21:37 | London, Apr 26 19:37 | New York, Apr 26 15:37
Shanghai, Apr 27 03:37 | Tokyo, Apr 27 04:37 | Sydney, Apr 27 06:37

Укрбуд відкрив житловий комплекс Казка

Укрбуд відкрив житловий комплекс Казка
Рейтинг: 0
Голосів: 0






Укрбуд відкрив житловий комплекс Казка

У Голосіївському районі Києва відкрився новий житловий комплекс «Казка», збудований корпорацією «Укрбуд». Для девелопера цей проект став одним з наймасштабніших




У Голосіївському районі Києва відкрився новий житловий комплекс «Казка», збудований корпорацією «Укрбуд». Для девелопера цей проект став одним з наймасштабніших: він являє собою цілий житловий квартал з дев’яти будинків висотою від чотирьох до семи поверхів. Загалом клубне містечко поруч з мальовничим парком «Феофанія» розраховане на 755 квартир.

Житловий комплекс на Академіка Лебедєва, 1 почали зводити в 2013 році. При будівництві всіх будинків використовували червону цеглу, а фасади утеплили згідно з європейськими технічними нормами теплоізоляції. Сьогодні крім нових будівель тут також з’явилися упорядковані зелені алеї, двори з дитячими, спортивними майданчиками та полем для міні-футболу, місткі паркінги і цілодобова професійна охорона. Крім того, на території комплексу вже відкрилися кілька магазинів.

Одна з відмінних рис житлового комплексу «Казка» - двоконтурні газові котли, якими обладнані всі квартири. Таким чином, новосели можуть заощадити на комунальних послугах, самостійно визначаючи, як обігрівати своє житло. Деякі квартири також обладнані камінами, є житло з мансардами.

Дивіться фото: Укрбуд відкрив житловий комплекс Казка

По сусідству з новим кварталом розташувалися зелені парки, комплекс озер, цілющі джерела, собор Святого Пантелеймона і музей народної архітектури та побуту. При цьому таке оточення не позначилося на зручності транспортного розташування комплексу. Поруч з ним знаходиться велика розв’язка, а найближча станція метро «Іподром» розташована в декількох хвилинах їзди.

Відкриття нового міні-містечка приурочили до свята Масляної. Мешканців і гостей комплексу розважали знайомі казкові персонажі, а найменші новосели прокотилися на паровозику, що курсував територією комплексу. Не обійшлося і без частування з традиційними млинцями та ароматною випічкою.

Всі бажаючі могли взяти участь у сімейних іграх і спортивних змаганнях, сфотографуватися на фотомагніт або відвідати кузню казкового майстра, щоб власноруч викарбувати собі пам’ятну монету з символікою «Казки». Крім того, за вже сформованою традицією серед мешканців комплексу розіграли набори побутової техніки.

Відзначимо, що за останні п’ять років корпорація «Укрбуд» збудувала в Києві 57 будинків майже на 9 тисяч квартир, повністю здавши в експлуатацію 20 житлових комплексів загальною площею понад 800 тисяч квадратних метрів.

Укрбуд відкрив житловий комплекс Казка


Новини Статті Аналітика
Іноземні ЗМІ зробили репортаж з шахти у прифронтовому Покровську Іноземні ЗМІ зробили репортаж з шахти у прифронтовому Покровську Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Путін передав Путін передав "дочці" Газпрому російські бізнеси Ariston та Bosch Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
НБУ знизив офіційні курси долара і євро НБУ знизив офіційні курси долара і євро Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Банки скоротили ввезення доларів в Україну Банки скоротили ввезення доларів в Україну У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
ДТЕК стала найбільшим приватним інвестором в Україні - ЗМІ ДТЕК стала найбільшим приватним інвестором в Україні - ЗМІ Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті