Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 13:24 | London, Apr 26 11:24 | New York, Apr 26 07:24
Shanghai, Apr 26 19:24 | Tokyo, Apr 26 20:24 | Sydney, Apr 26 22:24

У Facebook пояснили, як були злиті дані 500 млн користувачів

У Facebook пояснили, як були злиті дані 500 млн користувачів






У Facebook пояснили, як були злиті дані 500 млн користувачів

У компанії відзначили, що уразливості, яка дозволила зловмисникам викрасти дані в 2019 році, більше не існує.




 
У Facebook повідомили, що дані 530 млн користувачів соцмережі опинилися у відкритому доступі після отримання даних із платформи через функцію імпорту контактів, а не внаслідок хакерської атаки. Про це йдеться у звіті Facebook про інцидент.
 
Відзначається, що зловмисники крали дані за період до вересня 2019 року. При цьому вони могли використовувати автоматизоване програмне забезпечення для збору загальнодоступної інформації з Інтернету, яку, в підсумку, оприлюднили на онлайн-форумі.
 
"Ми впевнені, що цієї конкретної проблеми, яка дозволила їм вкрасти дані в 2019 році, більше не існує. Ми вважаємо, що дані були вилучені з профілів людей Facebook зловмисниками за допомогою нашого імпортера контактів. Ця функція була розроблена, щоб допомогти людям легко знайти своїх друзів, з якими можна зв’язатися в наших сервісах, використовуючи свої списки контактів", - пояснили в компанії.
 
Facebook стверджує, що посилив цей імпортер відразу після того, як дізнався про його використання зловмисниками, які використовували програмне забезпечення для імітації додатка соцмережі. Початковий функціонал дозволяв ставити набір профілів користувачів і отримувати певну інформацію про тих із них, які мають загальнодоступні акаунти. Втім, зловмисники не могли отримати інформацію про стан здоров’я, фінанси або паролі.
 
Раніше повідомлялося, що у відкритому доступі виявилася інформація про 500 млн користувачів соціальної мережі зі 106 країн світу.
 
Також повідомлялося, що в той час, як месенджер WhatsApp піддається критиці за оновлення своєї політики безпеки і передачу даних на користь Facebook, у ньому знайшли чергову уразливість: номери деяких користувачів індексуються в Google, а значить, їх можна знайти у відкритому доступі в незашифрованому вигляді.
 
 
Новини від Корреспондент.net в Підписуйтесь на наш канал korrespondentnet

У Facebook пояснили, як були злиті дані 500 млн користувачів


Новини Статті Аналітика
Російський суд заарештував усі кошти найбільшого банку США у РФ Російський суд заарештував усі кошти найбільшого банку США у РФ Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Машинобудівники ДТЕК з початку року виготовили п’ять вугільних комбайнів Машинобудівники ДТЕК з початку року виготовили п’ять вугільних комбайнів Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Приватбанк отримав 14 млрд прибутку за перший квартал Приватбанк отримав 14 млрд прибутку за перший квартал Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Офіційні курси долара і євро різко зросли Офіційні курси долара і євро різко зросли У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Toyota продала рекордні 10,3 млн автомобілів за рік Toyota продала рекордні 10,3 млн автомобілів за рік Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті