Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 17:21 | London, Apr 26 15:21 | New York, Apr 26 11:21
Shanghai, Apr 26 23:21 | Tokyo, Apr 27 00:21 | Sydney, Apr 27 02:21

НБУ зобов’язав банки публікувати більше звітності

НБУ зобов’язав банки публікувати більше звітності
Рейтинг: 0
Голосів: 0






НБУ зобов’язав банки публікувати більше звітності

Банки України почнуть публікацію на своїх сайтах обігово-сальдових балансів, інформації про структуру кредитного портфеля в розрізі видів економічної діяльності.




Національний банк України розширив перелік даних про фінансовий стан банків і виконання нормативів, що підлягають публікації на сайті регулятора та інтернет-сторінках фінустанов. Заходи вжиті для підвищення прозорості банківської системи країни, говориться в постанові НБУ №11, який набирає чинності з 21 лютого 2018 року.

Згідно з документом, з березня на сайті НБУ будуть щомісяця публікуватися економічні нормативи в розрізі окремих банків.

Крім того, самі банки почнуть публікацію на своїх сайтах обігово-сальдових балансів, інформації про структуру кредитного портфеля в розрізі видів економічної діяльності, а також даних про якість кредитного портфеля.

За оцінками НБУ, дані кроки сприятимуть підвищенню прозорості банків, що відповідає інтересам інвесторів, кредиторів і вкладників.

Як повідомлялося, станом на початок року, обсяг непрацюючих кредитів в українських банках становив 594,99 млрд грн, що на 15,76 млрд грн, або на 3,5% більше від показника на 1 березня минулого року.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал korrespondentnet
 

НБУ зобов’язав банки публікувати більше звітності


Новини Статті Аналітика
Іноземні ЗМІ зробили репортаж з шахти у прифронтовому Покровську Іноземні ЗМІ зробили репортаж з шахти у прифронтовому Покровську Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
ДТЕК стала найбільшим приватним інвестором в Україні - ЗМІ ДТЕК стала найбільшим приватним інвестором в Україні - ЗМІ Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Машинобудівники ДТЕК з початку року виготовили п’ять вугільних комбайнів Машинобудівники ДТЕК з початку року виготовили п’ять вугільних комбайнів Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Приватбанк отримав 14 млрд прибутку за перший квартал Приватбанк отримав 14 млрд прибутку за перший квартал У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Офіційні курси долара і євро різко зросли Офіційні курси долара і євро різко зросли Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті