Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 21:27 | London, Apr 26 19:27 | New York, Apr 26 15:27
Shanghai, Apr 27 03:27 | Tokyo, Apr 27 04:27 | Sydney, Apr 27 06:27

Нафтогаз озвучив пропозицію РФ щодо транзиту газу

Нафтогаз озвучив пропозицію РФ щодо транзиту газу






Нафтогаз озвучив пропозицію РФ щодо транзиту газу

На переговорах в Берліні, які відбудуться завтра, Київ запропонує укласти контракт за європейськими правилами.




У вівторок, 17 липня, в Берліні відбудуться тристоронні газові переговори за участю України, Росії та Єврокомісії. Як повідомив в ефірі радіо Новое время головний комерційний директор Нафтогазу Юрій Вітренко, НАК планує запропонувати Газпрому транзит газу по своїй території після 2019 року за європейськими правилами.

"Ми їдемо з головною нашою пропозицією - це застосувати європейські правила щодо транзиту російського газу через територію України. Ми будемо наполягати, щоб Газпром працював і в Україні за тими ж правилами, за якими Газпром працює і в Європі", - сказав Вітренко.

Він уточнив, вимога стосується тарифів на транзит газу, бронювання потужностей і обміну даними. "Ось все-все-все, як в Європі, так і у нас", - додав він.

Такий підхід, як заявив Вітренко, дозволить зняти дискусії про те, що пропозиції української сторони нібито є необґрунтованими.

Українську сторону на переговорах представлятимуть міністр закордонних справ Павло Клімкін та голова правління Нафтогазу Андрій Коболєв. Російську делегацію очолять міністр енергетики РФ Олександр Новак та представники Газпрому.

Віце-президент Єврокомісії Марош Шефчович раніше заявляв, що переговори повинні бути сфокусовані на встановленні термінів нової угоди і основних параметрів транзиту.

Серед цих параметрів - мінімальний річний обсяг транзиту, рівень тарифу і можливі гарантії, тоді як інші деталі повинні відпрацювати між собою безпосередньо компанії.

Єврокомісія займає позицію, що Україна повинна залишатися важливою транзитною країною після завершення 1 січня 2020 контракту з Газпромом.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал korrespondentnet
 

Нафтогаз озвучив пропозицію РФ щодо транзиту газу


Новини Статті Аналітика
Іноземні ЗМІ зробили репортаж з шахти у прифронтовому Покровську Іноземні ЗМІ зробили репортаж з шахти у прифронтовому Покровську Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Путін передав Путін передав "дочці" Газпрому російські бізнеси Ariston та Bosch Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
НБУ знизив офіційні курси долара і євро НБУ знизив офіційні курси долара і євро Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Банки скоротили ввезення доларів в Україну Банки скоротили ввезення доларів в Україну У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
ДТЕК стала найбільшим приватним інвестором в Україні - ЗМІ ДТЕК стала найбільшим приватним інвестором в Україні - ЗМІ Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті