Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 12:44 | London, Apr 26 10:44 | New York, Apr 26 06:44
Shanghai, Apr 26 18:44 | Tokyo, Apr 26 19:44 | Sydney, Apr 26 21:44

Конкурент YouTube. Новий додаток Instagram IGTV

Конкурент YouTube. Новий додаток Instagram IGTV
Рейтинг: 0
Голосів: 0






Конкурент YouTube. Новий додаток Instagram IGTV

Через IGTV можна завантажувати відеоролики тривалістю до години. Працювати він буде за принципом телевізора.




 
Instagram додає функцію завантаження вертикальних відео тривалістю до години. Для цього в магазинах Apple і Android виходить додаток IGTV, але відео можна буде дивитися й зі звичайного застосування Instagram.
 
Сервіс буде схожий на телевізор, де замість каналів будуть акаунти, на які користувачі підписані. Створити такий канал може будь-який користувач.
 
Експерти зазначають, що Instagram готовий до відкритого суперництва з YouTube. Корреспондент.net зібрав подробиці.
 
IGTV - новий телевізор
 
Зараз в Instagram можна публікувати відео тривалістю до хвилини, а в історіях - до 15 секунд.
 
У вересні 2017 року Instagram повідомляв про 800 мільйонів користувачів за місяць. У цьому році - мільярд активних користувачів за місяць.
 
"Це неймовірно, ми ніколи не думали, що це станеться", - заявив один із засновників сервісу Кевін Систром.
 
Понад мільярд користувачів є у соцмережі Facebook (2,2 мільярда), а такаже у китайського сервісу мікроблогів WeChat й у відеосервісу YouTube.
 
 
На презентації в Сан-Франциско виконавчий директор Instagram представив IGTV - додаток, що автоматично програє вертикальні відео користувачів.
 
Сервіс буде схожий на телевізор, де замість каналів будуть акаунти, на які користувачі підписані в Instagram.
 
Потрібно більше відео. Facebook стає новим ТБ
 
"Як і телевізор, IGTV починатиме грати відео в момент запуску програми. Вам не потрібно буде нічого шукати, щоб почати дивитися відео тих, на кого ви вже підписані, чи інших, які будуть підібрані на підставі ваших інтересів", - повідомляє прес-служба Instagram.
 
 
Створювати свої канали зможуть усі користувачі. Кожен користувач матиме свій канал, як і в YouTube, де будуть зберігатися його відео.
 
Той, у кого вже є Instagram-акаунт, отримає свій канал після оновлення додатка.
 
Обмеження в IGTV
 
Тривалість залежитиме від популярності акаунта: додаток дозволяє завантажувати відео довжиною до 10 хвилин, але зі зростанням кількіості передплатників тривалість збільшується до години.
 
До сих пір публікувати повідомлення в Instagram можна було тільки з мобільних пристроїв. І тепер в IGTV можна буде завантажувати контент зі стаціонарних комп’ютерів, при цьому йому буде присвоюватися унікальну адресу.
 
Користувачі не можуть поширювати матеріали насильницького, дискримінаційного і ненависницького змісту, а також зображення оголеного тіла.
 
На новій платформі кожне відео муситиме отримати схвалення адміністрації перед завантаженням.
 
Реклама в Instagram
 
В IGTV поки немає реклами, однак розробники вважають своє дітище ідеальним місцем для неї.
 
Окрім того очікується, що Instagram вибудує варіант монетизації для авторів, включивши в нього частку доходу від реклами. За оцінками eMarketer, у 2018 році Instagram заробить 5,48 мільярда доларів від реклами тільки в США, повідомляє Techrunch.
 
IGTV
 
Як пише портал Wired, Instagram копіює стратегію Facebook, який у 2014 році зробив Messenger окремим додатком. Однак на IGTV може чекати й інша доля, яка залежить від успіху програми та ідей розробників про його розвиток, у тому числі у сфері рекламного контента.
 
Wired вважає, що додатку доведеться зіткнутися з проблемами YouTube в частині монетизації. Наприклад, створення і редагування довгого відео - більш трудомісткий процес, ніж публікація 13-секундного ролика, і, ймовірно, користувачі захочуть отримати компенсацію від Instargam за свою роботу.
 
Швидше за все, Instagram зіткнеться з необхідністю регулювання реклами в IGTV, тим більше на тлі війни з фейковими новинами і небажаним контентом.
 
Конкурент YouTube
 
Видання Verge зазначає, що своєрідний удар по Snapchat, який експериментував з подібними форматами.
 
Систром навів дані, згідно з якими сучасні підлітки дивляться телебачення на 40 відсотків рідше, ніж п’ять років тому.
 
В обох платформ є головна мета - завдати прямому удару по YouTube, базовій території більшості користувачів, які шукають відеоконтент.
 
IGTV
 
З точки зору споживача і автора контенту, IGTV виступає конкурентом YouTube, і його розробники сподіваються на підтримку популярних авторів в Instagram з десятками мільйонів передплатників.
 
Саме тому програма запустилась за допомогою фокус-групи попередньо узгоджених Instagram-зірок - таких, як National Geographic і Benefit Cosmetics.
 
Однак у YouTube є переваги - у критичній масі авторського продукту, програмі монетизації і алгоритмі рекомендацій користувачам. Також YouTube, як вважається, є істинним пунктом призначення для відео.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал korrespondentnet.

Конкурент YouTube. Новий додаток Instagram IGTV


Новини Статті Аналітика
Російський суд заарештував усі кошти найбільшого банку США у РФ Російський суд заарештував усі кошти найбільшого банку США у РФ Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Машинобудівники ДТЕК з початку року виготовили п’ять вугільних комбайнів Машинобудівники ДТЕК з початку року виготовили п’ять вугільних комбайнів Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Приватбанк отримав 14 млрд прибутку за перший квартал Приватбанк отримав 14 млрд прибутку за перший квартал Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Офіційні курси долара і євро різко зросли Офіційні курси долара і євро різко зросли У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Toyota продала рекордні 10,3 млн автомобілів за рік Toyota продала рекордні 10,3 млн автомобілів за рік Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті