Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 09:54 | London, Apr 26 07:54 | New York, Apr 26 03:54
Shanghai, Apr 26 15:54 | Tokyo, Apr 26 16:54 | Sydney, Apr 26 18:54

Apple звинуватили в порушенні прав користувачів у Франції

Apple звинуватили в порушенні прав користувачів у Франції






Apple звинуватили в порушенні прав користувачів у Франції

За замовчуванням у пристроях компанії Apple дозволено "здійснювати власні рекламні кампанії без чіткого інформування користувачів про це".




 
У Франції асоціація France Digitale заявила, що компанія Apple порушує законодавство Євросоюзу щодо захисту призначених для користувача даних. Про це повідомляє Reuters у вівторок, 9 березня.
 
Як з’ясували в France Digitale, за замовчуванням у всіх пристроях компанії дозволено Apple "здійснювати власні рекламні кампанії без чіткого інформування користувачів про це", хоч в останній версії iOS 14 користувачів запитують, чи готові вони дозволяти встановленим на мобільний пристрій додаткам збирати основні ідентифікаційні дані для таргетування реклами.
 
В асоціації вважають це порушенням законодавства Євросоюзу в галузі захисту особистих даних користувачів, так як всі організації зобов’язані чітко інформувати своїх клієнтів про збір даних і питати їх дозволу на це. Крім того, функціонал відстежування місцеположення на пристроях Apple дозволяє йому ділитися зібраними даними з іншими компаніями без попереднього повідомлення користувачів.
 
"Ми розуміємо, що все це схоже на битву Давида з Голіафом, але ми налаштовані рішуче", - говорить глава асоціації Ніколя Брієнн і додає, що свою скаргу його асоціація направить французькому регулятору CNIL, відповідальному за захист особистих даних користувачів.
 
Своєю чергою, в компанії Apple вважають, що ці звинувачення безпідставні.
 
"Викладені в скарзі звинувачення є неправдивими і розглядатимуться як спроба тих, хто сам стежить за користувачами, відвернути увагу від їх власних дій і ввести в оману регуляторів", - сказано в заяві компанії.
 
Нагадаємо, що раніше суд ЄС скасував штраф Apple на 13 мільярдів євро. Штраф на американську компанію наклали в 2016 році за порушення європейських норм у сфері податків і державних дотацій.
 
Названо найдорожчі бренди світу
 
 
 
Новости от Корреспондент.net в Подписывайтесь на наш канал korrespondentnet

Apple звинуватили в порушенні прав користувачів у Франції


Новини Статті Аналітика
Російський суд заарештував усі кошти найбільшого банку США у РФ Російський суд заарештував усі кошти найбільшого банку США у РФ Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Приватбанк отримав 14 млрд прибутку за перший квартал Приватбанк отримав 14 млрд прибутку за перший квартал Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Офіційні курси долара і євро різко зросли Офіційні курси долара і євро різко зросли Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Toyota продала рекордні 10,3 млн автомобілів за рік Toyota продала рекордні 10,3 млн автомобілів за рік У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Нацбанк вдруге поспіль знизив облікову ставку Нацбанк вдруге поспіль знизив облікову ставку Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті