Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 18:58 | London, Apr 26 16:58 | New York, Apr 26 12:58
Shanghai, Apr 27 00:58 | Tokyo, Apr 27 01:58 | Sydney, Apr 27 03:58

АМКУ визнав зупинку Дніпроазоту незаконною

АМКУ визнав зупинку Дніпроазоту незаконною
Рейтинг: 0
Голосів: 0






АМКУ визнав зупинку Дніпроазоту незаконною

Підприємство надало недостатньо інформації про доцільність підвищення цін на хлор, заявили в комітеті.




 
Антимонопольний комітет розглянув заяву Дніпроазоту на відповідність антимонопольному законодавству припинення підприємством виробництва рідкого хлору, а також про підвищення ціни на нього. Про це в четвер. 19 липня, повідомляє прес-служба АМКУ.
 
У комітеті вважають, що припинення підприємством виробництва або реалізації рідкого хлору "можуть містити ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції".
 
Також у відомстві відзначили, що Дніпроазотом надано недостатньо інформації для надання висновку щодо того, чи є підвищення ціни на товари підприємства, в тому числі, рідкий хлор, порушенням антимонопольного законодавства.
 
"Антимонопольний комітет України не є ціновим регулятором. Ціни на хлор рідкий вільні і визначаються суб’єктом господарювання самостійно. Затвердження Товариства про те, що ціни, за якими АТ Дніпроазот реалізовувало і планувало реалізовувати хлор, істотно нижчі від ринкових через зарегульованість області та неефективне втручання держави в господарську діяльність, не ґрунтуються на чинному законодавстві", - пояснили в АМКУ.
 
При цьому, зазначили в комітеті, посилання Дніпроазоту на посередників, що поставляють хлор рідким підприємствам централізованого водопостачання за цінами, що значно перевищують відпускні його ціни, безпідставні.
 
При цьому в АМКУ відзначили, що закон не забороняє підприємству самому визначати ціни на свою продукцію.
 
Раніше віце-президент Асоціації водоканалів України Ольга Бабій повідомила, що Дніпроазот готується через три дні повністю запустити виробництво хлору. Тим часом, в Україну почали завозити хлор з Румунії.
 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтеся на наш канал korrespondentnet

АМКУ визнав зупинку Дніпроазоту незаконною


Новини Статті Аналітика
Банки скоротили ввезення доларів в Україну Банки скоротили ввезення доларів в Україну Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
ДТЕК стала найбільшим приватним інвестором в Україні - ЗМІ ДТЕК стала найбільшим приватним інвестором в Україні - ЗМІ Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Машинобудівники ДТЕК з початку року виготовили п’ять вугільних комбайнів Машинобудівники ДТЕК з початку року виготовили п’ять вугільних комбайнів Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Приватбанк отримав 14 млрд прибутку за перший квартал Приватбанк отримав 14 млрд прибутку за перший квартал У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Офіційні курси долара і євро різко зросли Офіційні курси долара і євро різко зросли Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті