Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 12:47 | London, Apr 26 10:47 | New York, Apr 26 06:47
Shanghai, Apr 26 18:47 | Tokyo, Apr 26 19:47 | Sydney, Apr 26 21:47

Большое ступино - житловий комплекс за 99 км від Москви

Большое ступино - житловий комплекс за 99 км від Москви
За матеріалами: Сайт Большое ступино
Рейтинг: 0
Голосів: 0




13 червня 2013 в 10:56 - Мар’ян Швець


Большое ступино - житловий комплекс за 99 км від Москви

Житловий комплекс «Большое Ступино» розташований в мальовничому місці, з панорамних вікон будинку відкривається вид на лісовий масив. При проектуванні комплексу одним з пріоритетів було збереження ситуації екосистеми району.



«Большое Ступино» - найбільш значимий проект сьогодні для компанії ЗАТ «ФінТрастОйл».

Ціна нежитлових приміщень за кв.м. становить від 45 000 до 75 000 рублів, залежно від місця розташування, поверховості, секції та інших факторів.

Незважаючи на порівняно невисокі ціни, при купівлі квартири діють зручні системи оплати, що дозволяють оформляти іпотечні договори і купувати нерухомість. Об‘єкти будівництва пройшли процедуру акредитації в банках «Ощадбанк» і «Відродження».

Будинки каркасно-монолітні, будуються з використанням сучасних технологій. Плити перекриття та стінові панелі не вимагають додаткового вирівнювання, що дозволяє проводити ремонт квартир в стислі терміни і з найменшими витратами.

Квартири будинків комплексу
«Большое Ступино» і його мікрорайонів оснащені повним набором комунікацій, включаючи економічні і зручні в експлуатації опалювальні прилади з можливістю регулювання температури.

Квартири представлені в найбільш затребуваному сегменті, з продуманим плануванням: одно-, двох-, трьох-і п‘ятикімнатні.

Площа однокімнатних квартир коливається від 35 до 52 кв.м, двокімнатних від 52 до 73 кв.м, трикімнатних від 73 до 127 кв.м, п‘ятикімнатних: від 130 кв.м.
Висота поверхів житлових приміщень складає 3 метри, нежитлових - 3,9 метра.
Ціна квартир за кв.м. становить від 44000 до 50 000 рублів, залежно від поверховості, секції та інших факторів.

У план будівництва входить два мікрорайони:
1. Мікрорайон Б.
2. Мікрорайон Південно-Західний.

Мешканці новобудов забезпечені всім необхідним для комфортного проживання. Інфраструктура нежитлових приміщень включає в себе магазини, кафе, дитячі центри дозвілля, об‘єкти побутового обслуговування.


З метою гармонійного та системного розвитку територій компанія створює власну еволюційну модель міст майбутнього з розвиненою інфраструктурою і середовищем проживання підвищеної комфортності. Це по-справжньому якісне житло європейського рівня в екологічно чистому районі.


Мікрорайон Б - це 5-ти секційний 17-поверховий житловий будинок з вбудовано-прибудованими приміщеннями за будівельною адресою: Московська область, м. Ступіно, вул. Чайковського 62, мікрорайон Б.

Площа забудови - 3132 кв.м, кількість квартир - 408, загальна площа квартир 23600 кв.м., кількість вбудовано-прибудованих нежитлових приміщень - 17, загальна площа нежитлових приміщень - 3073 кв.м.

 

Мікрорайон Південно-Західний - це два багатоповерхових будинки з вбудовано-прибудованими приміщеннями комерційного призначення за адресою: Московська область, м. Ступіно, мікрорайон Південно-Західний.

Площа ділянки -2,97 га, площа забудови 014,4 кв.м. -11

Етапи будівництва мікрорайону:

І чергу - це 6-ти секційний 17-поверховий житловий будинок (включаючи цокольний поверх, 1-ий поверх вбудовані приміщення громадського призначення - офіси) та технічний поверх з розміщенням приміщень технічних майстерень.

Площа забудови - 3325,28 кв.м. Кількість квартир - 452, загальна площа квартир 27 353,6 кв.м. Кількість нежитлових приміщень - 32, загальна площа вбудовано-прибудованих приміщень комерційного призначення - 3 566,45 кв.м, загальна площа творчих майстерень - 1994,76 кв.м.

ІІ черга - це 12-ти секційний 17-поверховий житловий будинок (включаючи цокольний поверх, 1-ий поверх вбудовані приміщення громадського призначення - офіси) та технічний поверх з розміщенням приміщень технічних майстерень.

Площа забудови - 689,12 кв.м. 7 Кількість квартир - 917, загальна площа квартир 53 820,6 кв.м. Загальна площа вбудовано-прибудованих приміщень комерційного призначення - 9 597,03 кв.м, загальна площа творчих майстерень - 4 068,68 кв.м.

 

Большое ступино - житловий комплекс за 99 км від Москви


Новини Статті Аналітика
Російський суд заарештував усі кошти найбільшого банку США у РФ Російський суд заарештував усі кошти найбільшого банку США у РФ Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Машинобудівники ДТЕК з початку року виготовили п’ять вугільних комбайнів Машинобудівники ДТЕК з початку року виготовили п’ять вугільних комбайнів Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Приватбанк отримав 14 млрд прибутку за перший квартал Приватбанк отримав 14 млрд прибутку за перший квартал Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Офіційні курси долара і євро різко зросли Офіційні курси долара і євро різко зросли У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Toyota продала рекордні 10,3 млн автомобілів за рік Toyota продала рекордні 10,3 млн автомобілів за рік Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті