Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 17:28 | London, Apr 26 15:28 | New York, Apr 26 11:28
Shanghai, Apr 26 23:28 | Tokyo, Apr 27 00:28 | Sydney, Apr 27 02:28

Ярославський може продати Фірташу черкаський "Азот"

Ярославський може продати Фірташу черкаський "Азот"




7 жовтня 2010 в 14:00 - Роман Зайцев


Ярославський може продати Фірташу черкаський "Азот"

Підконтрольна харківському бізнесмену Олександру Ярославському кіпрська PLG UA Ltd збільшила свій пакет акцій черкаського "Азоту" з 47,7% до 95,6%.  



Водночас дві інші компанії Ярославського - українські "Реній" і "Рутеніум Фінанс", які володіли раніше по 23,98% акцій підприємства зі складу акціонерів вийшли, пише газета "Дело".

У холдингу DCH Ярославського офіційних коментарів з даного питання не дають.

Однак, на думку експертів, проведені транзакції говорять про можливий продаж підприємства.

"Можливо, відбувається консолідація пакета акцій перед продажем", - вважає аналітик інвестиційної компанії "Драгон Капітал" Тамара Левченко, яку цитує видання.

Одним з найбільш вірогідних покупців за інформацією джерел на ринку виступають структури Дмитра Фірташа, які раніше взяли під свій контроль одне з найбільших хімпідприємств країни - горлівський концерн "Стірол".

Інформацію про те, що Фірташ цікавився і черкаським "Азотом", підтверджував і сам Ярославський. Однак, за його словами, сторони не зійшлися в ціні.

"Була пропозиція від Фірташа, але поки не влаштувала ціна", - заявляв Ярославський.

Вдночас, він не став конкретизувати, яку суму запропонував Фірташ, і у скільки він сам оцінює завод.

За оцінками експертів, вартість черкаського підприємства може обійтися новому покупці приблизно в ту ж суму що і "Стірол".

"При ринковій капіталізації "Стіролу" в 300 млн. доларів, за чутками ціна на нього склала близько 550-600 млн. доларів, в таких умовах можливо, що вартість черкаського "Азоту" може скласти близько 500 млн. доларів", - припускає Левченко.

Ярославський може продати Фірташу черкаський "Азот"


Новини Статті Аналітика
"Нафтогаз" знову спробує продати на аукціоні бензин за ціною вище ринкової Новітні рекламні технології як інновації в маркетингових комунікаціях Новітні рекламні технології як інновації в маркетингових комунікаціях Огляд вітчизняного фондового ринку за 28.03.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 28.03.2011 від ІГ Сократ
Власник Власник "Універсальної інвестиційної групи" збирається продати свій страховий бізнес Проблеми формування технологічної інфраструктури як складової національної інноваційної системи Проблеми формування технологічної інфраструктури як складової національної інноваційної системи Україна: перебіг торгів на фінансових ринках Україна: перебіг торгів на фінансових ринках
"Нафтогаз України" продав ОВДП на 5 млрд грн "Дельта банку" Продаж заставного майна в Україні на аукціоні Продаж заставного майна в Україні на аукціоні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Нафтогаз" вперше продав ОВДП на 5 мільярдів приватному банку Фірташ має непогані перспективи захопити український хімпром Фірташ має непогані перспективи захопити український хімпром ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Укргазвидобування" продало на аукціоні 108,69 тисяч тонн скрапленого газу Рідкісний рожевий діамант продано на аукціоні Sotheby’s за рекордні $46 млн Рідкісний рожевий діамант продано на аукціоні Sotheby’s за рекордні $46 млн Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті