Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 22:37 | London, Apr 26 20:37 | New York, Apr 26 16:37
Shanghai, Apr 27 04:37 | Tokyo, Apr 27 05:37 | Sydney, Apr 27 07:37

Moody’s присвоїло рейтинг єврооблігаціям Ferrexpo

Moody’s присвоїло рейтинг єврооблігаціям Ferrexpo
Рейтинг: 0
Голосів: 0




11 квітня 2011 в 08:20 - Роман Зайцев


Moody’s присвоїло рейтинг єврооблігаціям Ferrexpo

Міжнародне рейтингове агентство Moody's Investors Service присвоїло незабезпеченим єврооблігаціям гірничорудної компанії з активами в Україні Ferrexpo Plc на 500 млн. доларів із погашенням в 2016 році і купоном 7,875% річних рейтинг "В3" зі "стабільним" прогнозом.



Про це йдеться у повідомленні прес-служби агентства.

Згідно із повідомленням, інші рейтинги емітента залишаються без змін, зі "стабільним" прогнозом.

Відмінність рейтингу за єврооблігаціями від корпоративного рейтингу (на рівні "В2") в агентстві пояснюють наявністю у основного активу компанії - Полтавського гірничо-збагачувального комбінату давніх забезпечених боргів.


Разом із тим, з урахуванням наявності невикористаних оборотних кредитів підприємство в цілому має незначні боргові зобов‘язання.

Агентство також відзначає, що пакет забезпечення передекспортної кредитної лінії включає переведення зобов‘язань із експортних обсягів на кредиторів.

Moody‘s не очікує якихось істотних змін, здатних позитивно вплинути на рейтинг, проте проведена в 2010 році диверсифікація активів групи і створення єдиної стійкої фінансової структури зможуть позитивно вплинути на нього через деякий час.

Разом із тим, рейтинг щодо цінних паперів може бути знижений у випадку різкого погіршення операційного грошового потоку групи або у випадку застосування більш агресивної фінансової політики, яка веде до скорочення операційного грошового потоку.

Крім того, негативно на рейтинг може вплинути збільшення компанією дивідендних виплат, а також прийняття програми викупу акцій.

Як повідомлялося, у квітні міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings присвоїло єврооблігаціям Ferrexpo фінальний рейтинг фінальний пріоритетний незабезпечений рейтинг "B" і рейтинг відновлення "RR4".

Гірничодобувна група Ferrexpo plc підконтрольна Констянтину Жеваго.
 

Moody’s присвоїло рейтинг єврооблігаціям Ferrexpo


Новини Статті Аналітика
Fitch Ratings знизило рейтинг Кіпру до A- з Fitch Ratings знизило рейтинг Кіпру до A- з "негативним" прогнозом У рейтингу легкості ведення бізнесу Україна піднялася на 2 позиції У рейтингу легкості ведення бізнесу Україна піднялася на 2 позиції Огляд вітчизняного фондового ринку за 01.04.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 01.04.2011 від ІГ Сократ
Moody’s помістило рейтинги 13 японських позичальників в список на перегляд з можливістю зниження Moody’s помістило рейтинги 13 японських позичальників в список на перегляд з можливістю зниження Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Огляд вітчизняного фондового ринку за 28.03.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 28.03.2011 від ІГ Сократ
Fitch переглянуло прогноз по рейтингах Японії у бік пониження Fitch переглянуло прогноз по рейтингах Японії у бік пониження Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Ferrexpo переходить на поквартальний перегляд цін на залізорудну сировину Ferrexpo переходить на поквартальний перегляд цін на залізорудну сировину Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
У Moody’s побачили загрозу для рейтингу Японії У Moody’s побачили загрозу для рейтингу Японії У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті