Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 23:06 | London, Apr 26 21:06 | New York, Apr 26 17:06
Shanghai, Apr 27 05:06 | Tokyo, Apr 27 06:06 | Sydney, Apr 27 08:06

Кіностудія MGM може злитися з компанією Lions Gate

Кіностудія MGM може злитися з компанією Lions Gate




12 жовтня 2010 в 21:06 - Христина


Кіностудія MGM може злитися з компанією Lions Gate

Легендарна кіностудія Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), яка ось вже рік як намагається вибратись зі складного фінансового становища, може злитися з канадською Lions Gate Entertainment, повідомляє у вівторок Los Angeles Times.  



Загальна заборгованість MGM перевищує 4 мільярди доларів. Однак, незважаючи на величезні проблеми, ця студія представляє собою вкрай спокусливу інвестицію, так як їй належать права на гігантську бібліотеку, куди входять, наприклад, "Віднесені вітром" і "Чарівник країни Оз", а також на "Бондіану" і екранізацію "Хоббіта", яка, враховуючи виробничий бюджет у 500 мільйонів доларів, може стати найдорожчим проектом в історії кіно.

Пропозиції про купівлю MGM робили різні структури - від Access Industries, що належить американському мільярдерові російського походження Леоніду Блаватнику, до індійської Sahara India Pariwar. У числі бізнесменів, зацікавлених у придбанні студії, фігурує і Карл Ікен (Carl Icahn), що є одним з її найбільших кредиторів. Він же намагається претендувати і на контрольний пакет акцій Lions Gate - поки що, втім, безуспішно.

Серед останніх проектів канадської Lions Gate - разюче вдалий в комерційному плані режисерський дебют Сильвестра Сталлоне "Нестримні" (The Expendables), який заробив майже чверть мільярда доларів, "Останнє вигнання диявола" (The Last Exorcism), серіал "Божевільні" (Mad Men).

За умовами передбачуваної угоди, які стали відомі Los Angeles Times, кредитори MGM повинні отримати 55% акцій об’єднаної компанії.

Раніше обговорювався варіант злиття MGM з компанією Spyglass Entertainment, але пропозиція Lions Gate, за словами Ікена, є більш вигідним.

Разом з тим, сама MGM у вересні оголосила, що спробує вирішити свої проблеми за допомогою реструктуризації, поступившись частиною прав на свою бібліотеку кабельним телеканалам.


 

Кіностудія MGM може злитися з компанією Lions Gate


Новини Статті Аналітика
ДТЕК презентувала компанію, яка займатиметься альтернативним газом ДТЕК презентувала компанію, яка займатиметься альтернативним газом Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Банкіри не зможуть виселяти неплатників іпотеки без судового рішення Банкіри не зможуть виселяти неплатників іпотеки без судового рішення Можливість заробити на группон-сайтах Можливість заробити на группон-сайтах ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Кредитори Кредитори "Укртелекому" можуть змінити процентні ставки по раніше наданому кредиту після приватизації компанії Антикваріат як вид альтернативних інвестицій Антикваріат як вид альтернативних інвестицій Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Нацбанк хоче тримати своїх людей у проблемних банках до 18 місяців Нацбанк хоче тримати своїх людей у проблемних банках до 18 місяців Розвиток іпотечного страхування  в Україні Розвиток іпотечного страхування в Україні I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Нацбанк підтримує АУБ щодо законопроекту захисту прав кредиторів Нацбанк підтримує АУБ щодо законопроекту захисту прав кредиторів Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті