Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 17:32 | London, Apr 26 15:32 | New York, Apr 26 11:32
Shanghai, Apr 26 23:32 | Tokyo, Apr 27 00:32 | Sydney, Apr 27 02:32

ЄБРР продав свій пакет у МАУ

ЄБРР продав свій пакет у МАУ
Рейтинг: 0
Голосів: 0




12 січня 2011 в 10:17 - Роман Зайцев


ЄБРР продав свій пакет у МАУ

Європейський банк реконструкції і розвитку завершив процес передачі своєї частки (9,9%) у статутному капіталі ПрАТ "Міжнародні авіалінії України" авіакомпанії Austrian Airlines.



Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" із посиланням на прес-секретаря представництва ЄБРР в Україні Антона Усова.

За його словами, операція завершилася в кінці грудня 2010 року.

"Ми вийшли з компанії на тих же умовах, на яких і заходили. У Austrian Airlines був опціон, який вони реалізували", - сказав Усов.

ЗАТ "МАУ" засноване в 1992 році, а в 2010 році перетворено в однойменне ПрАО.

Флот авіакомпанії з базовим аеропортом в Борисполі складається з 19 авіалайнерів Boeing-737 різних модифікацій.

Тривалий час склад акціонерів компанії був незмінним: Фонд державного майна - 61,6%, Austrian Airlines - 22,5%, ірландська компанія Aer Cap - 6% і Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР) - 9,9%.

На початку 2010 року склад акціонерів МАУ став змінюватися.

Спочатку з нього вийшла ірландська Aer Cap, місце якої зайняло київське ТОВ "Capital Investment Project".

Потім Austrian Airlines (була продана німецької Lufthansa) реалізувала свій пакет українського авіаперевізника, не уточнивши при цьому покупця.

ЄБРР на початку червня 2010 року також заявив про намір вийти з МАУ в рамках опціонної угоди на його покупку, укладеного з Austrian Airlines.

За інформацією співголови наглядової ради авіакомпанії "АероСвіт" Григорія Гуртового, покупцем всіх недержавних пакетів виступає його колишній партнер - засновник "АероСвіту" Арон Майберг.

ЄБРР продав свій пакет у МАУ


Новини Статті Аналітика
"Нафтогаз" знову спробує продати на аукціоні бензин за ціною вище ринкової Новітні рекламні технології як інновації в маркетингових комунікаціях Новітні рекламні технології як інновації в маркетингових комунікаціях Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Власник Власник "Універсальної інвестиційної групи" збирається продати свій страховий бізнес Проблеми формування технологічної інфраструктури як складової національної інноваційної системи Проблеми формування технологічної інфраструктури як складової національної інноваційної системи ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Нафтогаз України" продав ОВДП на 5 млрд грн "Дельта банку" Як можуть вплинути європейські авіакомпанії на українські? Як можуть вплинути європейські авіакомпанії на українські? Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Нафтогаз" вперше продав ОВДП на 5 мільярдів приватному банку Продаж заставного майна в Україні на аукціоні Продаж заставного майна в Україні на аукціоні I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
"Укргазвидобування" продало на аукціоні 108,69 тисяч тонн скрапленого газу Рідкісний рожевий діамант продано на аукціоні Sotheby’s за рекордні $46 млн Рідкісний рожевий діамант продано на аукціоні Sotheby’s за рекордні $46 млн I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті