Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 22:03 | London, Apr 26 20:03 | New York, Apr 26 16:03
Shanghai, Apr 27 04:03 | Tokyo, Apr 27 05:03 | Sydney, Apr 27 07:03

Foster’s відмовилася продавати свій виноробний бізнес приватному інвестфонду

Foster’s відмовилася продавати свій виноробний бізнес приватному інвестфонду




8 вересня 2010 в 17:30 - Роман Зайцев


Foster’s відмовилася продавати свій виноробний бізнес приватному інвестфонду

Австралійський виробник алкогольної продукції Foster's Group Ltd. відкинув пропозицію про продаж свого виноробного бізнесу Treasury Wine Estates за суму від 2,3 млрд дол. до 2,7 млрд дол. Відповідне рішення ухвалила рада директорів Foster's.  



Як випливає з поширених сьогодні матеріалів австралійської компанії, в покупці був зацікавлений приватний інвестиційний фонд, при цьому його назва не повідомляється. Всю суму пропонувалося виплатити готівкою.

На думку керівництва Foster's, запропоновані покупцем умови не відповідають реальній вартості виноробного бізнесу компанії. При цьому рада директорів австралійського виробника алкоголю, як і раніше вважає, що поділ пивоварного і виноробного бізнесу стане найбільш підходящим рішенням для всіх акціонерів Foster's. У компанії також відзначили, що розглянуть будь-яку пропозицію про продаж активу, який відповідає інтересам акціонерів.

Нагадаємо, 23 серпня 2010 р. з'явилася інформація про те, що Foster's Group може залишитися і без свого пріоритетного напрямку - пивоварного підрозділу. Активом, ринкова вартість якого складає 10 млрд дол., активно цікавиться британська компанія SABMiller Plc., а також Asahi - друга за величиною пивоварна компанія в Японії. Тим не менше в Foster's заявляли, що австралійській компанії не відомо про подібну операцію, а в британській і японській компаніях від коментарів утрималися.

Варто відзначити, що в тому випадку, якщо британський пивоварний гігант все-таки купить активи Foster's, він зможе стати найбільшою компанією в галузі, обійшовши нинішнього лідера - Anheuser Busch InBev. При цьому в цей час SABMiller вже володіє правами на виробництво пива під маркою Foster's у США. Власними брендами компанії є такі відомі марки, як Miller Lite, Peroni, Castle та ін.

Раніше в цьому році Foster's заявила, що має намір в 2011 р. розділити свій пивоварний і винний бізнес в окремі компанії. На думку експертів, компанія може стати привабливим об'єктом для поглинання, якщо позбудеться від заморочливого і неприбуткового виробництва вина.

Foster’s відмовилася продавати свій виноробний бізнес приватному інвестфонду


Новини Статті Аналітика
Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Новітні рекламні технології як інновації в маркетингових комунікаціях Новітні рекламні технології як інновації в маркетингових комунікаціях Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Нафтогаз" знову спробує продати на аукціоні бензин за ціною вище ринкової Проблеми формування технологічної інфраструктури як складової національної інноваційної системи Проблеми формування технологічної інфраструктури як складової національної інноваційної системи ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Власник Власник "Універсальної інвестиційної групи" збирається продати свій страховий бізнес Продаж заставного майна в Україні на аукціоні Продаж заставного майна в Україні на аукціоні Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Нафтогаз України" продав ОВДП на 5 млрд грн "Дельта банку" Рідкісний рожевий діамант продано на аукціоні Sotheby’s за рекордні $46 млн Рідкісний рожевий діамант продано на аукціоні Sotheby’s за рекордні $46 млн I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Німеччина відмовляється від атомної енергетики Німеччина відмовляється від атомної енергетики Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті