Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 18:05 | London, Apr 26 16:05 | New York, Apr 26 12:05
Shanghai, Apr 27 00:05 | Tokyo, Apr 27 01:05 | Sydney, Apr 27 03:05

"Укравтодору" в цьому році необхідно 7 мільярдів на обслуговування боргів

"Укравтодору" в цьому році необхідно 7 мільярдів на обслуговування боргів




7 лютого 2011 в 17:37 - Роман Зайцев


"Укравтодору" в цьому році необхідно 7 мільярдів на обслуговування боргів

Державна служба автомобільних доріг "Укравтодор" оцінює обсяг коштів, які необхідні їй у 2011 році для обслуговування зобов'язань за кредитами, у більш ніж 7 млрд. гривень.



Про це повідомив заступник голови "Укравтодору" Євгеній Прусенко під час прямої лінії в газеті Урядовий кур‘єр, передають "Українські новини".

"В цьому році вже на початку лютого необхідно повернути Укрсиббанку і Ощадбанку 3,1 млрд. гривень, а в цілому в 2011 році - понад 7 млрд. гривень", - зазначив Прусенко.

За його словами, всього до 2038 року Укравтодор повинен повернути приблизно 37 млрд. гривень за кредитами, взятими в міжнародних фінансових організаціях та комерційних банках під державні гарантії.

Прусенко підкреслив, що найбільші виплати необхідно здійснити в 2011 році зважаючи на взятих в 2008-2009 роках короткострокових кредитів.

Укравтодор розраховує на залучення в 2011 році не менше 10 млрд. гривень кредитних коштів під державні гарантії.

Укравтодор розглядає пропозиції 7 компаній з будівництва 13 автодоріг для подальшої їх експлуатації на умовах концесії.

"Укравтодору" в цьому році необхідно 7 мільярдів на обслуговування боргів


Новини Статті Аналітика
Загальний обсяг нових кредитів у квітні зменшився до 110 млрд грн. Загальний обсяг нових кредитів у квітні зменшився до 110 млрд грн. Територіальні  відмінності розвитку регіонів України та інструменти  їх регулювання Територіальні відмінності розвитку регіонів України та інструменти їх регулювання Місячний огляд фінансових ринків України - Лютий Місячний огляд фінансових ринків України - Лютий
"Укравтодор" позичив 450 мільйонів на дороги Особливості нормативно-правового регулювання інноваційної інфраструктури в Україні та напрями його удосконалення Особливості нормативно-правового регулювання інноваційної інфраструктури в Україні та напрями його удосконалення Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України
У банків росте заборгованість за кредитами рефінансування перед НБУ У банків росте заборгованість за кредитами рефінансування перед НБУ Перспективи формування національної інноваційної системи в Україні Перспективи формування національної інноваційної системи в Україні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Уряд обіцяє гасити 100% кредиту за українські автобуси Уряд обіцяє гасити 100% кредиту за українські автобуси Роль комерційних банків у розвитку інфраструктури фондового ринку Роль комерційних банків у розвитку інфраструктури фондового ринку ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Банки все більше кредитують населення Банки все більше кредитують населення Характеристика індивідуального планування в різних країнах Характеристика індивідуального планування в різних країнах Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті