Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 22:43 | London, Apr 26 20:43 | New York, Apr 26 16:43
Shanghai, Apr 27 04:43 | Tokyo, Apr 27 05:43 | Sydney, Apr 27 07:43

Київ хоче мати свою біржу для проведення інвестиційних конкурсів

Київ хоче мати свою біржу для проведення інвестиційних конкурсів
Рейтинг: 0
Голосів: 0




12 жовтня 2010 в 09:10 - Роман Зайцев


Київ хоче мати свою біржу для проведення інвестиційних конкурсів

Київська міська державна адміністрація має намір створити власну біржу для проведення інвестиційних конкурсів і до кінця 2010 року провести на ній понад 20 інвестконкурсів.  



Про це заявив заступник голови КМДА Руслан Крамаренко в інтерв‘ю "Деловой столице".

"Зараз ми працюємо над тим, щоб одержати ліцензію й зареєструвати свою біржу. До кінця року плануємо провести на ній більше 20 інвестконкурсів, у тому числі з будівництва наземних і підземних паркінгів, для яких уже готуємо 12 земельних ділянок", - сказав чиновник.

Крамаренко додав, що міська влада має намір проводити інвестконкурси "настільки відкрито, наскільки це можливо, у тому числі, транслювати їх по телебаченню в прямому ефірі".

За словами чиновника, зі 106 інвестконкурсів, проведених містом за останніх три роки, реалізація 105 не почата.

"Зараз завершуємо аналіз інвестиційних договорів, але вже зрозуміло, що реальних інвесторів ніхто залучити не намагався. Конкурси проводилися для своїх компаній, які потім теоретично могли залучити інвестиції", - сказав заступник голови КМДА.

Він додав, що оголошення про конкурси розміщувалися в газеті, що або не друкувалася, або її тираж повністю викуплявся.

"У результаті за копійки в приватні руки передавалися комунальне майно й земля", - пояснив Крамаренко, додавши, договори місто буде розривати й не буде фінансувати проекти, які можуть бути реалізовані за рахунок інвесторів.

Київ хоче мати свою біржу для проведення інвестиційних конкурсів


Новини Статті Аналітика
Нафта на біржі в Токіо подешевшала майже на 5% Нафта на біржі в Токіо подешевшала майже на 5% Розвиток ринку деривативів як інструменту перерозподілу оборотного капіталу Розвиток ринку деривативів як інструменту перерозподілу оборотного капіталу Обзор фондового рынка 18.07.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 18.07.2011_PreMarket
Аграрний фонд проведе торги щодо закупівлі цукру, сухого молока і вершкового масла Аграрний фонд проведе торги щодо закупівлі цукру, сухого молока і вершкового масла Розвиток інвестиційної діяльності: стратегії і умови їхньої реалізації Розвиток інвестиційної діяльності: стратегії і умови їхньої реалізації Обзор фондового рынка 15.07.2011_Market review Обзор фондового рынка 15.07.2011_Market review
Нацбанк має намір лібералізувати торги валютою на міжбанку Нацбанк має намір лібералізувати торги валютою на міжбанку Інвестиції через ETF (exchange-traded funds) Інвестиції через ETF (exchange-traded funds) Обзор фондового рынка 15.07.2011_Market review Обзор фондового рынка 15.07.2011_Market review
РТС планує почати торги опціонами на ф’ючерс на індекс РТС планує почати торги опціонами на ф’ючерс на індекс "Української біржі" Шість помилок інвестора, що можуть принести крах Шість помилок інвестора, що можуть принести крах Обзор фондового рынка 14.07.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 14.07.2011_PreMarket
З Біржового списку на УБ виключені акції ВАТ З Біржового списку на УБ виключені акції ВАТ "ХЕЛЗ" Укрелектромаш" Продаж заставного майна в Україні на аукціоні Продаж заставного майна в Україні на аукціоні Обзор рынка акций перед открытием дня (13.07.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (13.07.2011)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті