Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 11:31 | London, Apr 26 09:31 | New York, Apr 26 05:31
Shanghai, Apr 26 17:31 | Tokyo, Apr 26 18:31 | Sydney, Apr 26 20:31

"Укртрансконтейнер" та Іллічівський морпорт не можуть домовитися



30 грудня 2010 в 18:40 - Ілона Чіркова


"Укртрансконтейнер" та Іллічівський морпорт не можуть домовитися

Вищий господарський суд відновив дію рішень господарських судів нижчих інстанцій від 12 травня і 2 листопада 2009 року про розірвання договору про спільну діяльність між Іллічівським морським торговим портом (Одеська область) та приватним підприємством "Укртрансконтейнер" (УТК).



Згідно з повідомленням порту, 29 грудня Вищий госпсуд задовольнив касаційні скарги Генеральної прокуратури, Міністерства транспорту та зв'язку (зараз -Міністерство
інфраструктури), Іллічівського морпорту і портової профспілки, відмовивши "Укртрансконтейнеру" у перегляді судових рішень про розрив договору про спільну діяльність.

Таким чином, скасовано рішення Одеського апеляційного госпсуду від 18 жовтня про скасування розриву договору і відновлено дію рішень Господарського суду Одеської області від 12 травня 2009 року та Одеського апеляційного суду від 2 листопада 2009 року, згідно з якими даний договір визнаний розірваним.

Іллічівський морпорт зазначає, що рішення Вищого госпсуду вступило в силу з моменту його оголошення.

12 травня 2009 Госпсуд Одеської області розірвав договір про спільну діяльність між морпортом і УТК, агументувавши це невиконанням УТК інвестзобов'язань, потім це рішення було підтверджено вищими судовими інстанціями, в тому числі і постановою Верховного Суду.

30 серпня 2010 Госпсуд Одеської області за позовом УТК скасував своє рішення у зв'язку з нововиявленими обставинами, а 18 жовтня Одеський апеляційний госпсуд скасував це рішення, але прийняв своє, яким скасував розірвання договору.

22 червня 2005 Іллічівський морпорт і УТК уклали договір про спільну діяльність на 30 років, який передбачав в обмін на передачу в спільну діяльність споруд і майна порту вартістю 93 млн. гривень зобов'язання УТК інвестувати в його контейнерну інфраструктуру понад 51 млн. доларів і забезпечити порту щорічний прибуток .

За даними журналу "ТОП-100. Лідери бізнесу України", Іллічівський морпорт зайняв 2 місце в рейтингу "Порти" по чистому доходу за 2008 рік (760,7 млн. гривень) і 4 місце за чистим прибутком (121,1 млн. гривень).

"Укртрансконтейнер" та Іллічівський морпорт не можуть домовитися


Новини Статті Аналітика
Україна і Польща заключать договір про про співпрацю по видобутку сланцевого газу Україна і Польща заключать договір про про співпрацю по видобутку сланцевого газу Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Nokia і Microsoft скоро будуть співпрацювати Nokia і Microsoft скоро будуть співпрацювати Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Інвестиційні проекти Одеської обл. склали більше $3 млрд. Інвестиційні проекти Одеської обл. склали більше $3 млрд. Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Україна і Росія погодили проект створення ядерного СП Україна і Росія погодили проект створення ядерного СП У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Одещина має сплатити за спожитий газ 187 млн. грн. Одещина має сплатити за спожитий газ 187 млн. грн. Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті