Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 07:40 | London, Apr 26 05:40 | New York, Apr 26 01:40
Shanghai, Apr 26 13:40 | Tokyo, Apr 26 14:40 | Sydney, Apr 26 16:40

ФРС США чинить тиск на індекс UX

ФРС США чинить тиск на індекс UX




26 січня 2011 в 18:16 - Христина


ФРС США чинить тиск на індекс UX

Торги на українському фондовому ринку завершилися незначним зниженням біржових індексів.



Індекс Української біржі UX за підсумками торгів просів на 0,07% до рівня 2658,58 базисних пункту, індекс ПФТС закрився зниженням на 0,02% на позначці 1061,58 пункту.

Після того, як у перші хвилини торгів український ринок сформував новий історичний максимум за індексом UX, який досяг позначки 2694,94 пункту, тиск продавців посилився і протягом дня ринок перебував у спадному тренді, поступово сповзаючи до рівня підтримки 2645,0.

Тиск на ринки чинило очікування підсумків засідання ФРС США, які будуть оприлюднені вже після закриття європейських майданчиків. У складі Комітету з операцій на відкритому ринку відбулися зміни і серед голосуючих членів Комітету з‘явилися особи, схильні до швидкого посилення грошово-кредитної політики, що, у свою чергу, дасть підтримку долару і чинитиме тиск на фондовий ринок. Оптимізму вітчизняним інвесторам не додала і інформація про значне збільшення обсягів продажів житла на первинному ринку США, і позитивна динаміка американських майданчиків.

У результаті український ринок розгубив всі завойовані на початку сесії позиції, втративши 0,56% до відкриття.

У четвер у першій половині дня український фондовий ринок буде відігравати динаміку сусідніх торговельних майданчиків, яка сформується після публікації підсумків засідання ФРС США. У ході сесії вплив на ринки надасть інформація про кількість заявок на допомогу з безробіття.
 

ФРС США чинить тиск на індекс UX


Новини Статті Аналітика
У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Обзор рынка акций перед открытием дня (02.06.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (02.06.2011)
Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ
У Німеччині рівень безробіття в травні 2011 р. склав 7% У Німеччині рівень безробіття в травні 2011 р. склав 7% Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Підсумки торгового дня від інтернет-брокера iTrader Підсумки торгового дня від інтернет-брокера iTrader
У Штатах почали розраховуватись золотом У Штатах почали розраховуватись золотом Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Обзор рынка акций перед открытием дня (04.03.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (04.03.2011)
Янукович ветував зміни до закону про фондовий ринок Янукович ветував зміни до закону про фондовий ринок Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Підсумки торгового дня від інтернет-брокера iTrader Підсумки торгового дня від інтернет-брокера iTrader

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті