Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 09:10 | London, Apr 26 07:10 | New York, Apr 26 03:10
Shanghai, Apr 26 15:10 | Tokyo, Apr 26 16:10 | Sydney, Apr 26 18:10

Могиляк заявив, що Держказначейство Львівщини не провело платежів місцевих бюджетів на 142 млн. грн.



4 січня 2011 в 20:48 - Ілона Чіркова


Могиляк заявив, що Держказначейство Львівщини не провело платежів місцевих бюджетів на 142 млн. грн.

В.о. начальника головного управління державного казначейства у Львівській області Петро Могиляк пояснив депутатам Львівської облради ситуацію з затримкою виплат коштів місцевим бюджетам області.



Представник Держказначейства зокрема зазначив, що казначейське обслуговування бюджетів усіх рівнів передбачає зосередження коштів на єдиному казначейському рахунку, який відкритий у Державному казначействі України в Національному банку України. Територіальні органи державного казначейства здійснюють платежі відповідно до отриманого фінансового ресурсу з центру. На превеликий жаль у кінці бюджетного року, зокрема з середини грудня 2010 року, склалася надзвичайно складна ситуація з наявністю фінансових ресурсів у державі.

За його словами, у зв’язку із цим першочергово забезпечувалось проведення платежів за захищеними статтями видатків, а це – заробітна плата, енергоносії, медикаменти, харчування, інші напрямки, які передбачені законом про Державний бюджет.

Він підкреслив, що разом з цим на кінець бюджетного року внаслідок відсутності фінансових ресурсів органами державного казначейства у Львівській області не проведено платежів місцевих бюджетів за незахищеними напрямками видатків на суму 142 млн. грн., з яких 51 млн. грн. поточні видатки, а 91 млн. грн. – видатки капітального характеру. По обласному бюджету ця цифра складає близько 23 млн. грн.

Петро Могиляк пояснив, що усі документи, які подавалися розпорядниками бюджетних коштів до органів державного казначейства, зареєстровані як юридичні, так і фінансові зобов’язання і будуть відображені у фінансових звітностях як дебіторська заборгованість. Погашення цієї заборгованості буде проводитися за рахунок поточних видатків, передбачених у бюджеті 2011 року, а також після її інвентаризації шляхом уточнення бюджету на 2011 рік і внесення відповідних асигнувань на зазначену мету.

За пропозицією депутатів бюджетна комісія облради наприкінці засідання сесії винесе на розгляд облради звернення до КМУ щодо цієї ситуації. Депутати також хочуть на наступному пленарному засіданні заслухати звіт керівника обласного Держказнайества.

Могиляк заявив, що Держказначейство Львівщини не провело платежів місцевих бюджетів на 142 млн. грн.


Новини Статті Аналітика
Німці відкривають фабрику на Львівщині Німці відкривають фабрику на Львівщині Інноваційна інфраструктура Львівської області Інноваційна інфраструктура Львівської області Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Львів хоче позичити 42,8 млн грн. у Держказначейства Львів хоче позичити 42,8 млн грн. у Держказначейства Конкурс інвестиційних проектів Конкурс інвестиційних проектів ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Львів візьме 42,8 млн грн позики у Держказначейства Львів візьме 42,8 млн грн позики у Держказначейства Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
З початку року Україна віддала понад 19 мільярдів боргів З початку року Україна віддала понад 19 мільярдів боргів Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Доходи держбюджету зросли на 28,4% Доходи держбюджету зросли на 28,4% Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті