Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 18:17 | London, Apr 26 16:17 | New York, Apr 26 12:17
Shanghai, Apr 27 00:17 | Tokyo, Apr 27 01:17 | Sydney, Apr 27 03:17

Дж.Сорос має намір пожертвувати правозахисникам 100 млн дол

Дж.Сорос має намір пожертвувати правозахисникам 100 млн дол




8 вересня 2010 в 16:09 - Роман Зайцев


Дж.Сорос має намір пожертвувати правозахисникам 100 млн дол

100 млн доларів пожертвує відомий бізнесмен-філантроп Джордж Сорос правозахисній організації HumanRightsWatch впродовж найближчого десятиліття, повідомляє ВВС.  



"Human Rights Watch - одна з найбільш ефективних організацій, які я підтримую", - додав Дж.Сорос.

За даними самої Human Rights Watch (HRW), 100-мільйонний подарунок добродійного фонду Сороса "Відкрите суспільство" стане найбільшим зі всіх, які американський інвестор угорського походження коли-небудь робив неурядовим організаціям.

Правда, щоб отримати ці гроші, HRW сама повинна зібрати ще 100 млн доларів. Внесок, який вона отримає від Сороса, організація направить на прийом нових співробітників і розширення своєї міжнародної мережі. HRW, що на сьогодні базується в Нью-Йорку, представлена майже в 90 країнах світу; її штат налічує без малого 300 чоловік.

Як йдеться в заяві HRW, протягом наступних п'яти років її річний бюджет повинен вирости з 48 млн до 80 млн доларів.

Сам мільярдер в інтерв'ю газеті New York Times сказав, що подарунок HRW - лише перший з цілої серії крупних добродійних внесків, які він планує на найближчий час.

Джорджу Соросу 80 років; він народився в Будапешті, в 17 років поступив до Лондонської школи економіки, після закінчення якої залишився у Великобританії, а потім переїхав у Сполучені Штати.

Світова популярність до нього прийшла в 1992 році: вважається, що 16 вересня того року на різкому падінні курсу фунта стерлінгів відносно німецької марки Сорос за добу заробив більше мільярда доларів - і здобув собі прізвисько Людини, яка обрушила Банк Англії.

У жовтні минулого року журнал Forbes оцінив стан Дж.Сороса в 14 млрд доларів.
 

Дж.Сорос має намір пожертвувати правозахисникам 100 млн дол


Новини Статті Аналітика
Сорос почав продавати золото Сорос почав продавати золото Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Сорос не схвалює рішення ЄЦБ про підвищення ставки до 1,25% річних Сорос не схвалює рішення ЄЦБ про підвищення ставки до 1,25% річних Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Іноземні ЗМІ зробили репортаж з шахти у прифронтовому Покровську Іноземні ЗМІ зробили репортаж з шахти у прифронтовому Покровську Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
ДТЕК стала найбільшим приватним інвестором в Україні - ЗМІ ДТЕК стала найбільшим приватним інвестором в Україні - ЗМІ У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Машинобудівники ДТЕК з початку року виготовили п’ять вугільних комбайнів Машинобудівники ДТЕК з початку року виготовили п’ять вугільних комбайнів Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті