Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 11:58 | London, Apr 26 09:58 | New York, Apr 26 05:58
Shanghai, Apr 26 17:58 | Tokyo, Apr 26 18:58 | Sydney, Apr 26 20:58

В Україні стартував продаж ЗАЗ Forza

В Україні стартував продаж ЗАЗ Forza
Рейтинг: 0
Голосів: 0




21 лютого 2011 в 08:47 - Роман Зайцев


В Україні стартував продаж ЗАЗ Forza

В Україні і Росії стартував продаж ЗАЗ Forza - автомобіля Запорізького автозаводу, зібраного на базі китайської Chery A13.



Як повідомляє autoNews.ua, на ринку України ЗАЗ Forza складе пряму конкуренцію Lada Priora.

Варто відзначити, що автомобілі практично не відрізняються ціною, але, пише autoNews.ua, Lada 2170 - це рестайлінговий ВАЗ 2110, що став на конвеєр 15 років тому і несе на собі конструкторські та дизайнерські розробки кінця 80-х, а Forza - це вже плід сучасних китайських інженерів.

Як повідомляє видання, на відміну від колишніх китайських моделей, які копіюють старі європейські конструкції, А13 вважається власним творінням компанії і не є плагіатом.

Примітно, що дизайн китайського автомобіля був довірений визнаним фахівцям з італійського ательє Pininfarina, за плечима яких робота з багатьма європейськими автограндами, включаючи Ferrari.

Також повідомляється, що на відміну від китайського оригіналу зі світлою оббивкою салону з недорогих пластиків, український автомобіль отримав повністю чорний колір усіх внутрішніх елементів інтер‘єру, а дизайн салону спростили, прибравши напливи на передній панелі перед пасажиром і перед водієм.

Крім того, додає autoNews.ua, на Forza поставили дешеву знімну магнітолу замість вбудованого китайського медіацентру, і замінили дрібну ємність з кришкою звичайною нішею для дрібних речей, тоді як величезний бардачок залишили без змін.

На нове авто ЗАЗу ставиться 1,5-літровий бензиновий двигун потужністю 109 к. .. с. і обертовим моментом 140 Нм, - спільна китайсько-австрійська розробка. У парі з двигуном працює п‘ятиступінчаста механіка. 1,6-літровий двигун на Priora видає 98 к.с. при такому ж 143 Нм крутному моменті.

Обидва варіанти кузова ЗАЗ Forza (седан і хетчбек) будуть пропонуватися в трьох варіантах комплектації: Base, Comfort, Luxury. За найпростіший варіант Base українські дилери будуть просити від 80 тис. грн ($ 10 тис.), відзначає autoNews.ua.

При цьому видання повідомляє, що початкова комплектація Forza не матиме подушок безпеки. А комплектація Comfort коштуватиме від 84 тис. грн. Між тим, нові тольяттинські Priora продаються в Україні за цінами від 76 тис. грн до 90 тис. грн, але в оснащенні вони цілком порівнянні з новим продуктом ЗАЗ.

Нагадаємо, що в 2010 році ЗАЗ скоротив виробництво на 1,5%, або 711 до 45 465 автомобілів,  порівняно з 2009 роком. ЗАЗ є закритим акціонерним товариством і контролюється Українською автомобільною корпорацією (УкрАвто, Київ).

В Україні стартував продаж ЗАЗ Forza


Новини Статті Аналітика
"Нафтогаз" знову спробує продати на аукціоні бензин за ціною вище ринкової Новітні рекламні технології як інновації в маркетингових комунікаціях Новітні рекламні технології як інновації в маркетингових комунікаціях Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Власник Власник "Універсальної інвестиційної групи" збирається продати свій страховий бізнес Проблеми формування технологічної інфраструктури як складової національної інноваційної системи Проблеми формування технологічної інфраструктури як складової національної інноваційної системи ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Нафтогаз України" продав ОВДП на 5 млрд грн "Дельта банку" Продаж заставного майна в Україні на аукціоні Продаж заставного майна в Україні на аукціоні Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Нафтогаз" вперше продав ОВДП на 5 мільярдів приватному банку Рідкісний рожевий діамант продано на аукціоні Sotheby’s за рекордні $46 млн Рідкісний рожевий діамант продано на аукціоні Sotheby’s за рекордні $46 млн I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
"Укргазвидобування" продало на аукціоні 108,69 тисяч тонн скрапленого газу Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті