Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 22:40 | London, Apr 26 20:40 | New York, Apr 26 16:40
Shanghai, Apr 27 04:40 | Tokyo, Apr 27 05:40 | Sydney, Apr 27 07:40

General Motors відкликає понад 100 тисяч кросоверів

General Motors відкликає понад 100 тисяч кросоверів




21 грудня 2010 в 08:52 - Роман Зайцев


General Motors відкликає понад 100 тисяч кросоверів

Концерн General Motors Co. (GM) заявив про відкликання близько 100 тисяч кросоверів модельного ряду 2011 року через несправності в роботі ременів безпеки, повідомляє агентство AP.



За даними компанії та національної адміністрації з безпеки дорожнього руху (National Highway Traffic Safety Administration, NHTSA), відкликанню підлягають кросовери Cadillac SRX, Chevrolet Equinox і GMC Terrain нового модельного ряду. Відкликання почнеться в середині січня наступного року.

Як заявила прес-служба GM, замки ременів безпеки водія і пасажира переднього ряду можуть не витримати навантаження і роз'єднатися під час аварії. За відомостями прес-секретаря GM Алана Адлера (Alan Adler), поки не повідомлялося про будь-які аварії та постраждалих через цю неполадку.

Компанія виявила проблему з ременями безпеки під час тестових випробувань у вересні. Офіційні дистриб'ютори GM безкоштовно проведуть заміну несправного елемента.

У цьому році керівництво американської компанії вже відкликало більше 1,5 мільйона легкових автомобілів і вантажівок через дефект склоомивача, який міг призвести до виникнення пожежі, більше 300 тисяч автомобілів моделі Impala через несправності в роботі ременів безпеки пасажирів переднього ряду, а також більш 14 тисяч автомобілів Buick Lucerne та Cadillac DTS через витік в гідропідсилювача керма.

Корпорація General Motors була заснована в 1908 році і сьогодні випускає легкові і вантажні автомобілі у 34 країнах, продає і здійснює техобслуговування в 140 країнах. Найбільшим ринком збуту GM є США, за ними йдуть Китай, Бразилія, Великобританія, Канада, Росія і Німеччина.

Останнім часом світову автоіндустрію буквально захлеснула хвиля масштабних відгуків дефектних автомобілів. Мимовільним лідером у цій гонці став японський автогігант Toyota Motor Co., який оголосив за останні місяці про відкликання понад 10 мільйонів автомобілів. Ця цифра перевищує річний обсяг продажів компанії, який в 2009 році склав 7,81 мільйона, а в 2008 - 8,97 мільйона машин.

Як повідомлялося раніше, про відкликання транспортних засобів останнім часом оголошували японські автоконцерни Mazda Motor Corp., Honda Motor Company, південнокорейський автовиробник Hyundai Motor і північноамериканський підрозділ японської автомобілебудівної компанії Nissan Motor Co.

General Motors відкликає понад 100 тисяч кросоверів


Новини Статті Аналітика
Чистий прибуток General Motors за I кв. 2011 р. зріс в 3,5 рази Чистий прибуток General Motors за I кв. 2011 р. зріс в 3,5 рази Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Toyota відкликає у США більше 300 тисяч позашляховиків Toyota відкликає у США більше 300 тисяч позашляховиків Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Fitch відкликало рейтинги Fitch відкликало рейтинги "Азовсталі" Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
General Motors до 2015 р. збільшить продажі автомобілів до КНР більш ніж удвічі General Motors до 2015 р. збільшить продажі автомобілів до КНР більш ніж удвічі У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Hyundai відкликає 188,7 тис. автомобілів Hyundai Elantra з ринку США Hyundai відкликає 188,7 тис. автомобілів Hyundai Elantra з ринку США Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті