Kyiv, Sep 21 02:41 | London, Sep 21 00:41 | New York, Sep 20 20:41
Shanghai, Sep 21 08:41 | Tokyo, Sep 21 09:41 | Sydney, Sep 21 11:41

25 травня 2011 в 17:43 - Роман Зайцев

Он-лайн семинар: "Основы технического анализа" I-NVEST

В среду, 1 июня, компания I-NVEST проводит бесплатный он-лайн семинар на тему "Основы технического анализа".

В ходе семинара будут раскрыты следующие вопросы:
1. Технический анализ как метод принятия решений при торговле акциями
2. Принципы технического анализа
3. Основные понятия технического анализа
-Линии тренда
-Уровни поддержки/сопротивления
-Торговый канал
4. Графический анализ
-Модели разворота
-Модели продолжения
5. Математические индикаторы
-Скользящие средние
-Индикатор MACD
-Осцилляторы
6. Способы совмещения графических индикаторов, фильтрация данных.

Начало он-лайн семинара в 18:30
Примерная продолжительность 2 часа.
Участие в он-лайн семинаре бесплатное.
Регистрация на семинар обязательная.
Желающих зарегистрироваться просим прислать письмо на e-mail ed@i-nvest.net  с указанием ФИО и контактного телефона, в теме письма указать "Основы технического анализа" или позвонить по телефону: (044) 377-52-77
На Ваш е-мейл придет ссылка для доступа к он-лайн семинару
Для участия в он-лайн семинаре необходим доступ к Интернету и наушники или колонки.

ООО "И-НВЕСТ" - Интернет-трейдинг в Украине.
www.i-nvest.net
(044) 377-52-77
info@i-nvest.net

Он-лайн семинар: "Основы технического анализа" I-NVEST

В Дніпропетровську відбудеться інвестиційний семінар В Дніпропетровську відбудеться інвестиційний семінар Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Фондовий ринок США закрився різноспрямовано Фондовий ринок США закрився різноспрямовано Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012
Федрезерв США залишив ключову ставку без змін Федрезерв США залишив ключову ставку без змін Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 31.05.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 31.05.2012
Центренерго переплачує за транспортування американського вугілля - ЗМІ Центренерго переплачує за транспортування американського вугілля - ЗМІ Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 30.05.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 30.05.2012
Google готується оголосити про поглинання HTC - ЗМІ Google готується оголосити про поглинання HTC - ЗМІ У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 29.05.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 29.05.2012

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд