Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 17:28 | London, Apr 26 15:28 | New York, Apr 26 11:28
Shanghai, Apr 26 23:28 | Tokyo, Apr 27 00:28 | Sydney, Apr 27 02:28

Китай і Росія перейдуть до розрахунків у національних валютах у взаємній торгівлі

Китай і Росія перейдуть до розрахунків у національних валютах у взаємній торгівлі




25 листопада 2010 в 10:48 - Христина


Китай і Росія перейдуть до розрахунків у національних валютах у взаємній торгівлі

Росія і Китай ухвалили рішення про відмову від долара у взаємній торгівлі і перейти до розрахунків у національних валютах. Про це домовилися російський прем’єр Володимир Путін і голова КНР Вень Цзябао в ході візиту останнього до Санкт-Петербурга.



На думку китайських експертів, ця домовленість свідчить про прагнення Москви і Пекіна до більш тісної співпраці і не спрямована проти долара, а має на меті захист національних економік двох країн.

Газета нагадує, що в листопаді відкрилися торги в парі юань-рубль на китайському міжбанківському валютному ринку, а в середині грудня торги китайською валютою відкриються на ММВБ.

"До цих пір за колишніми нашим угодам ми розраховувалися один з одним виключно в іноземній валюті, перш за все в доларах, і зараз в якості першого кроку почалися торги рублями на біржі в Китаї, і на початку грудня почнуться торги юанів у Москві", - зазначив російський прем‘єр.

Китайський уряд очікує в майбутньому загострення кризових явищ у світовій економіці, заявив Вень Цзябао. На його думку, глобальна економічна криза ще не завершилася, але в російсько-китайському співробітництві, навпаки, є явні поліпшення в динаміці товарообігу.
 

Китай і Росія перейдуть до розрахунків у національних валютах у взаємній торгівлі


Новини Статті Аналітика
Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання? Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання?
Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Розвиток ринку деривативів як інструменту перерозподілу оборотного капіталу Розвиток ринку деривативів як інструменту перерозподілу оборотного капіталу Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України
Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить
НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття. Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті