Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 16:38 | London, Apr 26 14:38 | New York, Apr 26 10:38
Shanghai, Apr 26 22:38 | Tokyo, Apr 26 23:38 | Sydney, Apr 27 01:38

Квартальний звіт показав стагнацію економіки Іспанії



12 листопада 2010 в 10:11 - Христина


Квартальний звіт показав стагнацію економіки Іспанії

Іспанська економіка стагнувала в третьому кварталі, показавши відставання від розвитку економіки єврозони.  



Квартальний зріст постало на нульовій позначці, повідомив статистичний офіс Іспанії. Дані співпали з прогнозами банку Іспанії, у той час як економісти передбачали скорочення в 0,1 відсотка.

Стагнація економіки може затягнути період нестійкості, який при сильному експорті нівелюється слабким внутрішнім попитом.

ВВП Іспанії досяг рівня в 0,2 відсотка в другому кварталі, вибравшись з піврічної рецесії ще протягом першого кварталу.

У річному вирахуванні економіка країни зросла на 0,2 відсотка в третьому кварталі, перевищивши прогноз в 0,1 відсотка, і це перше зростання за останні сім кварталів.

Дія деяких стимулів на економіку завершилося у червні, в той час як в силу вступила програма, спрямована на скорочення фінансового дефіциту.

Багато економістів вважають, що економіка Іспанії може скоротитися ще більше до кінця цього або на початку 2011 року, так як високий рівень безробіття душить будь-яка значна відновлення, повідомив міністр праці Іспанії Валеріано Гомес після даних про те, що країна не здатна створювати робочі місця при нинішньому рівні зростання.

Дані по єврозоні в цілому вийдуть у п‘ятницю. Очікується, що вони покажуть прискорене квартальне зростання в 0,4 відсотка і річне зростання в 1,9 відсотка.

"Це підкреслює різницю між центральними європейськими країнами, де ми очікуємо зростання німецької економіки приблизно на 0,75 відсотка і периферією, де продовжує боротися Іспанія", - повідомив Нік Меттьюс, економіст RBS.

Аналітики стурбовані тим, що реструктуризація ірландського банку і бюджетні скорочення надали негативний вплив на обсяг державних боргів в периферії єврозони.

 

Квартальний звіт показав стагнацію економіки Іспанії


Новини Статті Аналітика
Україна скоротила експорт електроенергії Україна скоротила експорт електроенергії Економічна природа та об’єктивні передумови трансформації бізнесу Економічна природа та об’єктивні передумови трансформації бізнесу Обзор фондового рынка 15.07.2011_Market review Обзор фондового рынка 15.07.2011_Market review
Дефіцит держбюджету України за січень-квітень склав 4 млрд грн. Дефіцит держбюджету України за січень-квітень склав 4 млрд грн. Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Обзор фондового рынка 13.07.2011_Market review Обзор фондового рынка 13.07.2011_Market review
Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Заводський сектор науки, як складова підвищення конкурентоспроможності інноваційної структури Заводський сектор науки, як складова підвищення конкурентоспроможності інноваційної структури Обзор фондового рынка 08.06.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 08.06.2011_PreMarket
У Німеччині рівень безробіття в травні 2011 р. склав 7% У Німеччині рівень безробіття в травні 2011 р. склав 7% Механізм державної підтримки та розвитку інноваційної інфраструктури України Механізм державної підтримки та розвитку інноваційної інфраструктури України Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття. Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття.
Дефіцит поточного рахунку НБУ у квітні 2011 р. скоротився до 293 млн доларів Дефіцит поточного рахунку НБУ у квітні 2011 р. скоротився до 293 млн доларів Інтелектуальний капітал, як наукові інновації Інтелектуальний капітал, як наукові інновації Макрогляд - березень 2011 Макрогляд - березень 2011

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті