Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 19:45 | London, Apr 26 17:45 | New York, Apr 26 13:45
Shanghai, Apr 27 01:45 | Tokyo, Apr 27 02:45 | Sydney, Apr 27 04:45

Київ хоче позичити ще $200 мільйонів

Київ хоче позичити ще $200 мільйонів
Рейтинг: 0
Голосів: 0




29 грудня 2010 в 14:00 - Роман Зайцев


Київ хоче позичити ще $200 мільйонів

У 2011 році Київ планує залучити 200 млн. доларів зовнішніх запозичень. Про це сказав в інтерв'ю журналістам заступник голови Київської міської державної адміністрації Руслан Крамаренко.



"Передбачено погашення зовнішнього займу в розмірі 200 млн. доларів, а також взяття нового займу на суму 200 млн. доларів", - сказав Крамаренко.

Він уточнив, що це відбуватиметься поетапно, тобто спочатку передбачається погашення, а потім взяття нового запозичення, повідомляє УНІАН.

На запитання журналістів, чи не вплинуть значні вилучення з бюджету столиці до держбюджету на розрахунки Києва по зобов'язаннях, Крамаренко запевнив, що ніяким чином, оскільки це ніяк не пов'язано.

Він також висловив переконання, що жодних проблем по виплатах зовнішнього боргу в міста не буде.

"Місто нормально виконує свої зобов'язання і здійснює дострокові платежі по всіх зовнішніх займах", - сказав Крамаренко.

За його словами, столиця не передбачає робити реструктуризацію своїх боргів.

Київ хоче позичити ще $200 мільйонів


Новини Статті Аналітика
Загальний обсяг нових кредитів у квітні зменшився до 110 млрд грн. Загальний обсяг нових кредитів у квітні зменшився до 110 млрд грн. Територіальні  відмінності розвитку регіонів України та інструменти  їх регулювання Територіальні відмінності розвитку регіонів України та інструменти їх регулювання Місячний огляд фінансових ринків України - Лютий Місячний огляд фінансових ринків України - Лютий
У банків росте заборгованість за кредитами рефінансування перед НБУ У банків росте заборгованість за кредитами рефінансування перед НБУ Особливості нормативно-правового регулювання інноваційної інфраструктури в Україні та напрями його удосконалення Особливості нормативно-правового регулювання інноваційної інфраструктури в Україні та напрями його удосконалення Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України
Уряд обіцяє гасити 100% кредиту за українські автобуси Уряд обіцяє гасити 100% кредиту за українські автобуси Перспективи формування національної інноваційної системи в Україні Перспективи формування національної інноваційної системи в Україні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Київ позичить 300 мільйонів, щоб віддати борги за 2004 рік Київ позичить 300 мільйонів, щоб віддати борги за 2004 рік Роль комерційних банків у розвитку інфраструктури фондового ринку Роль комерційних банків у розвитку інфраструктури фондового ринку ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Київ втратив можливість призначати одного з директорів-розпорядників ЄБРР Київ втратив можливість призначати одного з директорів-розпорядників ЄБРР Характеристика індивідуального планування в різних країнах Характеристика індивідуального планування в різних країнах Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті