Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 06:44 | London, Apr 26 04:44 | New York, Apr 26 00:44
Shanghai, Apr 26 12:44 | Tokyo, Apr 26 13:44 | Sydney, Apr 26 15:44

Покупець "Луганськтепловоза" отримав дозвіл російських антимонопольників



4 травня 2011 в 20:00 - Роман Зайцев


Покупець "Луганськтепловоза" отримав дозвіл російських антимонопольників

Федеральна антимонопольна служба Росії задовольнила клопотання ЗАТ "Керуюча компанiя "Брянський машинобудiвний завод" про придбання 76% акцiй ВАТ "Холдингова компанiя "Луганськтепловоз".



Про це повідомляє агентство "Интерфакс" із посиланням на прес-службу вiдомства.

Водночас, ФАС Росії видала низку приписiв, оскiльки пiсля угоди Брянський машзавод збiльшить свою частку на ринку магiстральних тепловозiв РФ до 100%.

Так, компанiя має раз на рiк iнформувати ФАС про окремi показники господарської дiяльностi в частинi виробництва та реалiзацiї продукцiї, про змiни торгово-збутової полiтики i схем постачання, погоджувати iнформацiю про торгово-збутову полiтику iз зазначенням мiнiмального обсягу постачання, базових цiн, а також розмiру та умов застосування знижок або надбавок.

У разi збiльшення цiни на продукцiю бiльш нiж на 15% стосовно середньозваженої цiни компанiя має надати ФАС економiчний аналiз причин зростання цiн iз додатком пiдтверджувальних документiв i розрахункiв.

Як повiдомлялося, наприкiнцi березня 2011 року Фонд держмайна України i росiйське ЗАТ "Керуюча компанiя "Брянський машинобудiвний завод", що входить до "Трансмашхолдингу", пiдписали акт прийому-передачi 76% акцiй ВАТ "ХК "Луганськтепловоз".

Договiр купiвлi-продажу пакета акцiй "Луганськтепловоз" i ЗАТ "КК "Брянський машзавод" був пiдписаний ще у червнi 2010 року, проте потiм вiдбулася низка судових розглядiв, що, зокрема, спричинила розiрвання договору купiвлi-продажу.

"Луганськтепловоз" випускає магiстральнi та маневровi тепловози, дизель- та електропоїзди, трамваї, поворотнi кола, запчастини для залiзничного транспорту.

Основнi замовники - "Укрзалiзниця" i "Росiйськi залiзницi".

"Трансмашхолдинг" - найбiльший у РФ виробник рухомого складу для залiзницi та метро.

Пiдприємства ТМХ розташованi в Санкт-Петербурзi, Брянську, Пензi, Московськiй, Ростовськiй i Тверськiй областях.

Обсяги продажу компанiї у 2009 роцi становили 71 млрд. рублiв.

Основними акцiонерами The Breakers Investments, за неофiцiйними даними, є спiввласники "Кузбасрозрiзвугiлля" Iскандер Махмудов та Андрiй Бокарьов, структури "ТрансГрупп АС" i ВАТ "Росiйськi залiзницi".

Покупець "Луганськтепловоза" отримав дозвіл російських антимонопольників


Новини Статті Аналітика
Укрзалізниця має намір замовити у Луганськтепловоза 40 локомотивів Укрзалізниця має намір замовити у Луганськтепловоза 40 локомотивів Акції Акції "Луганськтепловозу" впали на 24,3% Обзор рынка акций перед открытием дня (31.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (31.05.2011)
Брянський машзавод інвестує у Брянський машзавод інвестує у "Луганськтепловоз" 5 млн доларів Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Обзор рынка акций перед открытием дня (30.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (30.05.2011)
Брянський машзавод став акціонером Брянський машзавод став акціонером "Луганськтепловоза" Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Обзор рынка акций перед открытием дня (19.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (19.05.2011)
ФДМУ та ФДМУ та "Брянський машинобудівний завод" підписали акт прийому-передачі 76% акцій "Луганськтепловозу" Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Обзор рынка акций перед открытием дня (17.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (17.05.2011)
ФДМУ домовився із росіянами про взаємозалік за ФДМУ домовився із росіянами про взаємозалік за "Луганськтепловоз" У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків Обзор рынка акций перед открытием дня (06.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (06.05.2011)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті