Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 13:28 | London, Apr 25 11:28 | New York, Apr 25 07:28
Shanghai, Apr 25 19:28 | Tokyo, Apr 25 20:28 | Sydney, Apr 25 22:28

ФДМУ домовився із росіянами про взаємозалік за "Луганськтепловоз"

ФДМУ домовився із росіянами про взаємозалік за "Луганськтепловоз"




23 березня 2011 в 08:20 - Роман Зайцев


ФДМУ домовився із росіянами про взаємозалік за "Луганськтепловоз"

Фонд держмайна і Керуюча компанія "Брянський машзавод", яка входить до складу найбільшого транспортного "Трансмашхолдингу", 21 березня уклали договір про зарахування зустрічних однорідних вимог.



Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" із посиланням на прес-службу ФДМ.

Згідно із повідомленням, договір, в рамках якого сторони звільняються від взаємних зобов‘язань, укладений на виконання розпорядження Кабінету міністрів.

Як повідомлялося, Господарський суд Києва 21 березня затвердив мирову угоду між ФДМ і КК "Брянський машзавод".

Договір купівлі-продажу пакета акцій ВАТ "ХК "Луганськтепловоз" був підписаний між ФДМ і ЗАТ "КК "Брянський машинобудівний завод" ще 29 червня 2010 року.

Водночас, БМЗ не заплатив за пакет, домагаючись у судах того, щоб ФДМ повернув йому гроші, сплачені за цей же пакет, куплений БМЗ в 2007 році і повернений у державну власність, причому в доларовому еквіваленті.

БМЗ вимагав, щоб ФДМ повернув йому майже 58 млн. доларів, що за нинішнім курсом становить понад 460 млн. гривень, тоді як в 2007 році він заплатив за 76% акцій підприємства 292,5 млн. гривень.

Зі свого боку, ФДМ добився розірвання договору купівлі-продажу за несплату коштів за нього і стягнення з БМЗ штрафів і пені за затримку платежу в розмірі 84,2 млн. гривень.

У свою чергу, БМЗ оскаржив це рішення, і постановою Київського апеляційного господарського суду від 6 грудня 2010 року рішення суду першої інстанції було скасовано, позов був задоволений у повному обсязі.

Кабінет міністрів своїм розпорядженням (від 21 липня 2010 року з змінами від 15 грудня 2010 року) доручив ФДМ укласти мирову угоду з БМЗ, знявши взаємні претензії сторін.

"Трансмашхолдинг" - найбільший у РФ виробник рухомого складу для залізниці та метро. Підприємства ТМХ розташовані в Санкт-Петербурзі, Брянську, Пензі, Московській, Ростовській і Тверській областях.

"Луганськтепловоз" випускає магістральні і маневрові тепловози, дизель- і електропоїзди, трамваї, поворотні кола, запчастини для залізничного транспорту. Основні замовники - "Укрзалізниця" і Російські залізниці.

ФДМУ домовився із росіянами про взаємозалік за "Луганськтепловоз"


Новини Статті Аналітика
ФДМ хоче продати 700 заборонених до приватизації об’єктів ФДМ хоче продати 700 заборонених до приватизації об’єктів Акції Акції "Луганськтепловозу" впали на 24,3% Обзор рынка акций перед открытием дня (31.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (31.05.2011)
ФДМ виконав план надходжень від приватизації ФДМ виконав план надходжень від приватизації Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Обзор рынка акций перед открытием дня (30.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (30.05.2011)
Покупець Покупець "Луганськтепловоза" отримав дозвіл російських антимонопольників Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Обзор рынка акций перед открытием дня (19.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (19.05.2011)
Акціонери МАУ розрахувалися з ФДМУ за приватизацію Акціонери МАУ розрахувалися з ФДМУ за приватизацію Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Обзор рынка акций перед открытием дня (17.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (17.05.2011)
Укрзалізниця має намір замовити у Луганськтепловоза 40 локомотивів Укрзалізниця має намір замовити у Луганськтепловоза 40 локомотивів У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків Обзор рынка акций перед открытием дня (06.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (06.05.2011)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті