Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 03:03 | London, Apr 26 01:03 | New York, Apr 25 21:03
Shanghai, Apr 26 09:03 | Tokyo, Apr 26 10:03 | Sydney, Apr 26 12:03

Микола Азаров зазначив, що уряду вдалося стабілізувати вкрай непросту фінансову ситуацію



21 грудня 2010 в 14:56 - Ілона Чіркова


Микола Азаров зазначив, що уряду вдалося стабілізувати вкрай непросту фінансову ситуацію

Азаров на нараді, присвяченій завершенню фінансового року, в якому взяли участь члени уряду, керівники профільних парламентських комітетів, Національного банку, податкової та митної служб сказав, що розраховує на те, що на поточному тижні бюджет буде прийнятий, та доручає міністру фінансів Федору Ярошенку за участю керівників регіональних влад скласти графік прийняття бюджетів областей, великих міст.



Також він наполягає, що всі місцеві бюджети повинні бути збалансовані, як вимагає законодавство. Про це йдеться в повідомленні прес-служби уряду.

За словами прем’єра, головним підсумком року є стабілізація фінансової ситуації.

Азаров заявив, що головний підсумок - це те, що уряду вдалося стабілізувати вкрай непросту фінансову ситуацію, яку ми отримали в спадщину. Фінанси держави були розбалансовані, не було закону про державний бюджет, величезні борги, практично банкрутство таких монополій, як" Нафтогаз Україна ". Сьогодні ж ми впевнено можемо стверджувати, що навели порядок в державних фінансах.

Також прем’єр відзначив, що узгоджена політика уряду та НБУ дозволила забезпечити стабільність національної валюти.

Азаров  сказав, що є впевненість, що фінансова стабільність і стабільність курсу гривні будуть надійною основою соціально-економічного розвитку країни на наступний рік.

Він підкреслив, що на казначейському рахунку є достатній залишок коштів, який дозволить своєчасно і в повному обсязі фінансувати витрати, гарантує виплату зарплат бюджетникам та пенсій як за грудень, так і за січень 2011 року.

Він також подякував депутатам Верховної Ради, керівників профільних комітетів за те, що в дуже стислі терміни організовано конструктивну та змістовну роботу з прийняття державного бюджету на 2011 рік.

Також прем’єр поставив завдання за час, що залишився до фактичного завершення бюджетного року повністю профінансувати соціальні зобов’язання уряду, максимально погасити борги з оплати енергоносіїв, житлово-комунальних послуг, виконати завдання по відшкодуванню ПДВ, не допустити розпорошення залишку коштів на казначейському рахунку.

14 грудня Верховна Рада прийняла в першому читанні державний бюджет на 2011 рік.

Микола Азаров зазначив, що уряду вдалося стабілізувати вкрай непросту фінансову ситуацію


Новини Статті Аналітика
Азаров написав Путіну Азаров написав Путіну "газового" листа Інтелектуальний капітал, як наукові інновації Інтелектуальний капітал, як наукові інновації Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Азаров доручив міністерствам забезпечити АПК добривами Азаров доручив міністерствам забезпечити АПК добривами Сучасні підходи до оцінювання ефективності інноваційної діяльності машинобудівних підприємств Сучасні підходи до оцінювання ефективності інноваційної діяльності машинобудівних підприємств ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Азаров хоче зробити бюджет більш соціальним Азаров хоче зробити бюджет більш соціальним Інновація в організації діяльності фінансової служби корпорації Інновація в організації діяльності фінансової служби корпорації Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Азаров вважає, що держборг у 40% ВВП не критичний для України Азаров вважає, що держборг у 40% ВВП не критичний для України Підприємницькі університети в інфраструктурі інноваційного розвитку національної економіки Підприємницькі університети в інфраструктурі інноваційного розвитку національної економіки I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Азаров каже, що Україна і РФ почали переговори щодо зниження ціни на газ Азаров каже, що Україна і РФ почали переговори щодо зниження ціни на газ Конкурс інвестиційних проектів Конкурс інвестиційних проектів I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті