Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 18:50 | London, Apr 26 16:50 | New York, Apr 26 12:50
Shanghai, Apr 27 00:50 | Tokyo, Apr 27 01:50 | Sydney, Apr 27 03:50

Трейдинг заради грошей - гарантія нескінченних збитків



4863 дня назад (02-01-2011 15:08) - Христина


Безліч людей починає кар’єру трейдера з надіями стати наступним Уорреном Баффетом або Джорджем Соросом і купувати багатомільйонні будинки й швидкі машини. Вони жваво мріють про те, скільки грошей вони зробили б, якщо б купили акції, які виросли на 12 доларів за тиждень. Вони задають собі такі установки: "Якщо я зароблю 50,000, я буду щасливий" або "Якщо я зароблю мільйон доларів, я піду - мені більше не потрібно".

Потім вони починають торгувати ... І втрачають. Різновиди думок і очікувань, які приносять ці типи трейдерів на ринок - гарантія нескінченних збитків. Це тому, що таке мислення часто вказує, що трейдер торгує не заради діяльності, а заради грошей. Хоча майже всі трейдери зацікавлені в отриманні прибутку, торгівля з метою багатства дуже різна.

Успішні трейдери майже завжди торгують заради самого процесу. Ви можете часто читати про них, кажучи, що вони насправді не дбають про гроші, які втратили. Це не означає, що вони ігнорують збитки, просто потенційні грошові втрати - це не двигун їх трейдингу або інвестиційних рішень.

Трейдери, що приходять за прибутком, досить швидко дізнаються, що, чим більше вони хочуть грошей, тим швидше їх втрачають. Дуже важливо з’ясувати, яка ваша мета в трейдингу. Якщо Ви виявите, що торгуєте з яким-небудь видом фінансового тиску, Ви повинні подумати про те, чому цей тиск існує, а потім попрацювати над його ліквідацією так, щоб Вам сподобалося торгувати заради самого процесу торгівлі.

 

Завантаження коментарів...

Назад

Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті