Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 12:36 | London, Apr 26 10:36 | New York, Apr 26 06:36
Shanghai, Apr 26 18:36 | Tokyo, Apr 26 19:36 | Sydney, Apr 26 21:36

Причини коливань і впевненість перед прийняттям ризику



4849 днів назад (16-01-2011 14:03) - Христина


У людей є потреба захистити свої активи та уникнути ризику. Це особливо вірно для початківців трейдерів. Потрібно багато часу, щоб накопичити достатній для серйозної торгівлі капітал, і зрозумілий страх втрати частини його. Новачкам властиво шукати абсолютну впевненість перед прийняттям ризику, а отримання такої впевненості може зажадати часу. Але коли це стосується короткострокової торгівлі, немає часу для докладного розгляду. Ринкові умови знаходяться в безперервному русі. Рішення повинні бути зроблені відносно швидко, і якщо чекати надто довго, щоб зробити операцію, можна пропустити хорошу можливість. Причин для коливань багато, і корисно знати про них.

Складні програми аналізу графіків, доступні сьогодні, часто можуть швидше посилити коливання, чим зменшити їх. Вони дають можливість бачити дуже багато індикаторів і сигналів. Відпрацювання їх, однак, може зайняти дуже багато часу. Саме тому досвідчені трейдери радять використовувати лише кілька ключових індикаторів.

Коливання, зазвичай, відносяться до нестачі довіри до стратегії торгівлі або здібностів до трейдингу. Може бути кілька причин для такого недоліку довіри. Деякі трейдери можуть піддавати сумніву свій план торгівлі, тому що знають, що не витратили достатньо часу при його підготовці. Іноді коливання можуть бути інтуїтивним сигналом, що попереджає про необхідність не бути занадто самовпевненим. У цьому випадку коливання можуть діяти, як стимул. Якщо Ви відчуваєте, що вагаєтесь тому, що не достатньо підготувалися, приділіть більше часу підготовці до угод. Вивчіть нові етапи з більш високою ймовірністю, зменшіть сумніви і вагання і, у свою чергу, коливання шляхом більш адекватної підготовки.

Коливання можуть також відображати приховане бажання бути правим і страх помилитися
. Ми часто боїмося зіткнутися з власними суперечностями. Надзвичайно вимоглива людина особливо схильний до такого типу нерішучості. Він постійно піддає сумніву власні висновки. Він вважає, що помилка непрощенна. Це стосується трейдингу так само, як і інших життєвих рішень. Надзвичайно вимоглива людина може фатально вважати, що перша ж збиткова угода стане початком низхідної спіралі і повного краху.

Нарешті, коливання можуть стосуватися низької самооцінки або інших закоренілих психологічних проблем. Індивідууми з низькою самооцінкою відчувають невпевненість у багатьох різних галузях життя. Сумніви щодо здатності торгувати призводять до нерішучості при здійсненні операції, що посилює вкорінену невпевненість у собі. Такі люди можуть мати "страх успіху", коли, з одного боку, вони борються за успіх, але з іншого, вони таємно вважають, що не зможуть досягти його, або не заслуговують цього.

 

Завантаження коментарів...

Назад

Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті