Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 09:15 | London, Apr 26 07:15 | New York, Apr 26 03:15
Shanghai, Apr 26 15:15 | Tokyo, Apr 26 16:15 | Sydney, Apr 26 18:15

В Україні трохи зросли продажі легкових авто

В Україні трохи зросли продажі легкових авто




11 січня 2011 в 11:45 - Роман Зайцев


В Україні трохи зросли продажі легкових авто

Продажі нових легкових автомобілів в Україні в 2010 році становили 162,595 тис. одиниць, що на 0,2% більше, ніж у 2009 році.



Незначної позитивної динаміки продажів за підсумками року вдалося досягти завдяки результатами грудня, коли було продано 17,8 тис. автомобілів - на 43% більше, ніж у грудні 2009 року, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Якщо на початку 2010 року зростання попиту спостерігалося тільки в Premium-сегменті, то до кінця року "вистрілили" вже і так звані "народні" сегменти.

У результаті в грудні лідерство зберіг ВАЗ, який зміг поліпшити показники попередніх місяців - продано більше 2,9 тис. автомобілів, що на 5,4% більше, ніж у листопаді 2010 року.

"Але справжній рекорд встановили в салонах ЗАЗу - більше 2 тис. автомобілів і 11,5% ринку", - наголошується в повідомленні.

Третій результат у грудні у Hyundai з показником 1,4 тис. проданих автомобілів і 7,9% ринку.

Стабільно користувалися попитом Toyota, особливо позашляховики, попит на які "підігріли" зима та акції - в результаті 1,24 тис. автомобілів і близько 7% ринку.

Renault весь 2010 рік набирав обертів, а в грудні дилери змогли реалізувати більше 1 тис. автомобілів і посісти п’яте місце на ринку.

Наростили продажі і у дилерській мережі Skoda, за підсумками грудня зайнявши близько 5,2% ринку.

У той же час Ford не зміг витримати високий темп попередніх місяців до ТОП-10, оскільки в дилерській мережі закінчилися популярні моделі за привабливими цінами.

Збільшивши у грудні продажі на 13-16% в порівнянні з листопадом, наступні позиції зайняли Chevrolet, Mitsubishi і Nissan.

У сегменті Premium-автомобілів аналітики відзначають зростання у Lexus, Mercedes-Benz, Audi і Land Rover. Але і серед дорогих автомобілів до кінця місяця став намічатися дефіцит.

В 2009 році в Україні продано 162,3 тис. нових легкових автомобілів, що на 74% менше, ніж у 2008 році, а в 2010 році експерти прогнозували обсяг авторинку у розмірі 150-170 тис. одиниць.

У поточному році, за оцінками експертів ринок легкових автомобілів в Україні може вирости на 15-20% в порівнянні з 2010 роком.

В Україні трохи зросли продажі легкових авто


Новини Статті Аналітика
У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Огляд українських ринків за 14.02.2011.  Укрнафта тягне ринки вгору Огляд українських ринків за 14.02.2011. Укрнафта тягне ринки вгору
Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Розвиток ринку деривативів як інструменту перерозподілу оборотного капіталу Розвиток ринку деривативів як інструменту перерозподілу оборотного капіталу Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.02.2011. Статистика з Китаю стимулює впевнене зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.02.2011. Статистика з Китаю стимулює впевнене зростання
Постачання металопрокату на українському ринку зросло на 30% Постачання металопрокату на українському ринку зросло на 30% Новітні рекламні технології як інновації в маркетингових комунікаціях Новітні рекламні технології як інновації в маркетингових комунікаціях Україна: перебіг торгів Україна: перебіг торгів
Ціни на харчі до 2030 року зростуть удвічі Ціни на харчі до 2030 року зростуть удвічі Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Нафтогаз" знову спробує продати на аукціоні бензин за ціною вище ринкової Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті