Kyiv, Apr 20 14:32 | London, Apr 20 12:32 | New York, Apr 20 08:32
Shanghai, Apr 20 20:32 | Tokyo, Apr 20 21:32 | Sydney, Apr 20 23:32

25 листопада 2010 в 15:43 - Ілона Чіркова

Українська спеціалізована лісова біржа

Біржові торги (аукціони) - найпрозоріша і відкрита форма купівлі-продажу товару.

Для держави біржові угоди є найкращою формою оптової торгівлі перш за все тому, що вони забезпечують рівний доступ учасників ринку до товару, встановлюють єдині правила купівлі-продажу, спрощують шлях продукції від виробника до покупця. При цьому біржовий механізм є абсолютно прозорим і не залишає місця для різного роду зловживань: "відкатів", приховування податків і т.д. Зокрема, Наказом Державного комітету лісового господарства України від 19 лютого 2007 року N 42 "Щодо вдосконалення механізмів продажу необробленої деревини" передбачена обов’язкова реалізація деревини через аукціони на біржах.

Ринок лісоматеріалі в та лісопродукції являється одним із важливих оптових ринків України, що знаходяться в стадії активного розвитку.
Організація цивілізованого ринку лісопродукції в Україні тісно пов’язана з біржовою торгівлею. У розвинених регіонах світу основною формою функціонуючого оптового ринку являється біржа, торгівля на якій відбувається по стандартам або зразкам. Біржею в нашій країні користувались до революції, а зараз технічний прогрес тільки підвищив ефективність цього механізму.

Українська спеціалізована лісова біржа (УСЛБ) має на меті перехід України до організованого оптового ринку лісопродукції, підвищення ефективності товарообороту та спрощення процедури пошуків продавців та покупців. Задля досягнення мети УСЛБ стане спеціалізованою постійно діючою організацією, яка буде забезпечувати інтереси споживачів лісопродукції, лісозаготівельних та деревообробних підприємств у торгівлі деревиною. УСЛБ обрала напрямок спеціалізованої діяльності на ринку продукції лісового господарства. Ми забезпечимо наших клієнтів просторим торгово-операційним залом для проведення торгів (аукціонів) та допоміжними приміщеннями, кваліфікованими спеціалістами: ліцитаторами, юристами, тощо.

Серед переваг, що дають учасникам ринку біржові торги (аукціони) на УСЛБ найголовнішою є вільне ціноутворення. Біржа дозволяє встановити реальні ринкові ціни на лісопродукцію, що формується на основі попиту та пропозиції в ході біржових торгів (аукціонів) і залежить лише від ринкової коньюктури. Вільний доступ всіх учасників ринку забезпечує великий асортимент товарів, що формує конкурентне середовище яке дає можливість купити або продати товар по найвигіднішій ціні та на найвигідніших умовах. УСЛБ спростить процедуру пошуку контрагентів та зменшить затрати на маркетинг. Стандартизовані договори купівлі-продажу та процедура оформлення великої кількості угод за короткий проміжок часу зекономить час. А біржова система гарантій надійно захистить сторони від невиконання своїх зобов’язань недобросовісними контрагентами.

Ми впевнені, що УСЛБ стане важливим інструментом розвитку лісового ринку України, а її міжрегіональний статус дасть можливість моніторити реальні ціни на внутрішньому ринку. За результатами торгів (аукціонів) на УСЛБ усі зацікавлені гравці можуть визначити реальний стан ринку, його потребу, об’єми продаж різних лісоматеріалів та цінові тенденції.

УСЛБ - це впевнений крок до прозорості та цивілізованості ринку лісоматеріалів України!

УСЛБ організує та проводить біржові торги та аукціони, з продажу:
- пиловнику;
- будівельного лісу;
- техсировани для ВТП;
- фансировини для лущення;
- підтоварнику;
- сировини для кріпильних робіт;
- та іншої деревини.

УСЛБ надає послуги компаніям-споживачам по пошуку та по продажі для них необхідної лісогосподарської продукції, деревини, лісоматеріалів, що виготовляють лісові господарства України. Всіх зацікавлених в покупці просимо присилати свої комерційні пропозиції (з зазначенням бажаного регіону України для співпраці, виду продукції, ціни, умов поставок, об`ємів та термінів) на наш е-mail. Ми відкриті для переговорів та будемо раді допомогти Вам!

Контакти:

04074, м.Київ, вул.Бережанська, 4

тел. (044) 240 44 11
факс (044) 393 53 51

Адрес электронной почты: infouslb@gmail.com, uslb@ukr.net

Українська спеціалізована лісова біржа

Нафта на біржі в Токіо подешевшала майже на 5% Нафта на біржі в Токіо подешевшала майже на 5% Розвиток ринку деривативів як інструменту перерозподілу оборотного капіталу Розвиток ринку деривативів як інструменту перерозподілу оборотного капіталу Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Укрнафта" продала на біржі нафти на 1 млрд. грн. Розвиток інвестиційної діяльності: стратегії і умови їхньої реалізації Розвиток інвестиційної діяльності: стратегії і умови їхньої реалізації ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Укргазвидобування" 24 березня почне продавати нафтопродукти на біржі Інвестиції через ETF (exchange-traded funds) Інвестиції через ETF (exchange-traded funds) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Ціни на нафту на біржі в Токіо 11 березня знизилися більш ніж на 1% Ціни на нафту на біржі в Токіо 11 березня знизилися більш ніж на 1% Шість помилок інвестора, що можуть принести крах Шість помилок інвестора, що можуть принести крах I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Держкомісія з цінних паперів зобов’язала Держкомісія з цінних паперів зобов’язала "Кредит-Рейтинг" вивести зі своїх акціонерів "Групу УМВБ" П’ять принципів гравця, необхідних для придбання акцій П’ять принципів гравця, необхідних для придбання акцій I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн