Kyiv, Apr 19 01:52 | London, Apr 18 23:52 | New York, Apr 18 19:52
Shanghai, Apr 19 07:52 | Tokyo, Apr 19 08:52 | Sydney, Apr 19 10:52

Центр іноземних мов "Лінгвіст"

13 серпня 2013 в 01:32 - Христина

Центр іноземних мов "Лінгвіст"

У м.Львів відкривається новий центр іноземних мов "Лінгвіст" - www.linguist.lviv.ua.

Навчання в центрі іноземних мов «Лінгвіст» проводяться за комунікативною безрівневою методикою.

Завдяки спеціально розробленим навчальних програм Ви постійно залучаєтесь до спілкування і водночас навчаєтесь говорити і сприймати іноземні мови на слух. Паралельно з новою лексикою і розмовними практиками за курс навчання в нашому Центрі Ви повністю охоплюєте всю граматику з навичками її застосування в розмовній мові.

Велику увагу керівництво школи приділяє персоналу. Наші викладачі – це молоді талановиті люди, які відбираються не лише за наявною кваліфікацією, але й за особистими даними.

Високий професіоналізм викладачів «Лінгвіста» допомагає створювати комфортну атмосферу, та знаходити індивідуальний підхід до кожного завдяки чому слухачі починають говорити іноземною мовою вже з перших занять.

Переконатись у вищесказаному Ви зможете, відвідавши пробне заняття.

Відвідайте сайт центру іноземних мов "Лінгвіст" -linguist.lviv.ua

Курс біткоїна обвалився на 11% Курс біткоїна обвалився на 11% Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Курси валют на 19 квітня: гривня продовжує знижуватися Курси валют на 19 квітня: гривня продовжує знижуватися Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Банк Януковича-молодшого ліквідували Банк Януковича-молодшого ліквідували У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Укробороонпром передав на продаж 17 підприємств Укробороонпром передав на продаж 17 підприємств Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Фінансисти підтримують державу так само, як мотузка підтримує повішеного.

Ш.Монтеск’є