Kyiv, Apr 19 23:58 | London, Apr 19 21:58 | New York, Apr 19 17:58
Shanghai, Apr 20 05:58 | Tokyo, Apr 20 06:58 | Sydney, Apr 20 08:58

19 квітня 2011 в 18:16 - Роман Зайцев

Семинар I-NVEST: "Основы технического анализа"

В четверг, 28 апреля, компания I-NVEST проводит бесплатный семинар на тему "Основы технического анализа".

В ходе семинара будут раскрыты следующие вопросы:
1. Технический анализ как метод принятия решений при торговле акциями
2. Принципы технического анализа
3. Основные понятия технического анализа
-Линии тренда
-Уровни поддержки/сопротивления
-Торговый канал
4. Графический анализ
-Модели разворота
-Модели продолжения
5. Математические индикаторы
-Скользящие средние
-Индикатор MACD
-Осцилляторы
6. Способы совмещения графических индикаторов, фильтрация данных.

Семинар будет проходить в офисе компании I-NVEST по адресу: Киев, ул. Фрунзе 1-3, секция Д.

Начало семинара в 18:30
Примерная продолжительность 2 часа.
Участие в семинаре бесплатное.
Регистрация на семинар обязательная.
Желающих зарегистрироваться просим прислать письмо на e-mail ed@i-nvest.net с указанием ФИО и контактного телефона, в теме письма указать "Основы технического анализа"  или позвонить по телефону: (044) 377-52-77

ООО "И-НВЕСТ" - Интернет-трейдинг в Украине.
www.i-nvest.net
(044) 377-52-77
info@i-nvest.net

Семинар I-NVEST: "Основы технического анализа"

В Дніпропетровську відбудеться інвестиційний семінар В Дніпропетровську відбудеться інвестиційний семінар Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Метінвест запустив психологічний курс по взаємодії з ветеранами Метінвест запустив психологічний курс по взаємодії з ветеранами Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012
Енергетики повернули світло для 47 тис. абонентів після атак Росії Енергетики повернули світло для 47 тис. абонентів після атак Росії Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 31.05.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 31.05.2012
Долар досяг історичного максимуму в Україні Долар досяг історичного максимуму в Україні Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 30.05.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 30.05.2012
Ціна біткойна піднялась до 64 тисяч доларів Ціна біткойна піднялась до 64 тисяч доларів У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 29.05.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 29.05.2012

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер