Kyiv, Apr 19 02:14 | London, Apr 19 00:14 | New York, Apr 18 20:14

SECOND INTERNATIONAL SCIENTIFIC AND PRACTICAL INTERNET CONFERENCE

23 березня 2016 в 11:17 - Мар’ян Швець

SECOND INTERNATIONAL SCIENTIFIC AND PRACTICAL INTERNET CONFERENCE

ІІ МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ ІНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦІЯ «ПРОБЛЕМИ ЕКОНОМІКИ, ФІНАНСІВ ТА УПРАВЛІННЯ ЕКСПОРТНО-ІМПОРТНОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ»

WELCOME TO PARTICIPATE

IN THE SECOND INTERNATIONAL SCIENTIFIC AND PRACTICAL INTERNET CONFERENCE

"PROBLEMS OF ECONOMICS, FINANCE, EXPORT AND IMPORT MANAGEMENT"

Organizers:Ministry of Education and Science of Ukraine, Department of Management and International Business, Department of Foreign Trade and Customs, the Council of young scientists of Lviv Polytechnic National University, information portal "Investycii.org"

Date: May 12, 2016

Thematic areas: Theeconomicsof imports and exports; Information support ofimports and exports; Management of foreign trade and customs; Accounting and financing of foreign trade and customs.

Participation fee:UAH 75 - for local participants, USD 10 - for foreign participants (at the NBU exchange rate as of date of payment).

Contact: Liana Chernobay - 063 462 47 06 (organizational issues), OrysiaPshyk-Kovalska 050 516 78 42 (payment issues).

ЗАПРОШУЄМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ

ІІ МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ ІНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦІЇ

«ПРОБЛЕМИ ЕКОНОМІКИ, ФІНАНСІВ ТА УПРАВЛІННЯ ЕКСПОРТНО-ІМПОРТНОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ»

Організатори: Міністерство освіти і науки України, Кафедра менеджменту і міжнародного підприємництва, Кафедра зовнішньоекономічної та митної діяльності, Рада молодих вчених Національного університету  «Львівська політехніка», Інформаційний портал «Інвестиції. орг»

Дата проведення: 12 травня 2016 р.

Тематичні напрями: економіка експортно-імпортної діяльності; інформаційне забезпечення експортно-імпортної діяльності; управління експортно-імпортною та митною діяльністю; облік та фінансування експортно-імпортної та митної діяльності.

Вартість участі: 75 грн. – длявітчизнянихучасників;10$ за курсом НБУ на дату оплати - для іноземних учасників.

Контакти: Чернобай Ліана - 063 462 47 06 (організаційні питання), Пшик-Ковальська Орися  050 516 78 42 (з питань оплати).

Економіка Німеччини зменшить темпи росту Економіка Німеччини зменшить темпи росту Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Макроогляд, січень Макроогляд, січень
У Мінекономрозвитку задоволені відновленням економіки У Мінекономрозвитку задоволені відновленням економіки Роль первинних ланок з підготовки та використання кадрів підприємств Роль первинних ланок з підготовки та використання кадрів підприємств Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Економіка Китаю у 2016 році може обійти ВВП США Економіка Китаю у 2016 році може обійти ВВП США Напрямки впровадження екологічних інновацій в промисловому комплексі регіону Напрямки впровадження екологічних інновацій в промисловому комплексі регіону Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Власник УІГ каже, що мита на імпорт нафтопродуктів не врятує економіку Власник УІГ каже, що мита на імпорт нафтопродуктів не врятує економіку Розвиток інноваційної інфраструктури: регіональний аспект Розвиток інноваційної інфраструктури: регіональний аспект I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Фінансисти підтримують державу так само, як мотузка підтримує повішеного.

Ш.Монтеск’є