Kyiv, Aug 19 12:23 | London, Aug 19 10:23 | New York, Aug 19 06:23
Shanghai, Aug 19 18:23 | Tokyo, Aug 19 19:23 | Sydney, Aug 19 21:23

Он-лайн семинар: "Интернет-трейдинг для начинающих. Как заработать на украинских акциях"

25 травня 2011 в 17:46 - Роман Зайцев

Во вторник, 31 мая, компания I-NVEST проводит бесплатный он-лайн семинар на тему "Интернет-трейдинг для начинающих. Как заработать на украинских акциях".

В ходе семинара будут раскрыты следующие вопросы:
- Интернет-трейдинг – новые технологии инвестирования
- Фондовый рынок Украины – возможности и перспективы
- Основы работы с системой интернет-трейдинга Quik
- Особенности рынка заявок
- Маржинальное кредитование в Интернет-трейдинге
- Вопросы налогообложения

Начало он-лайн семинара в 18:30
Примерная продолжительность 2 часа.
Участие в он-лайн семинаре бесплатное.
Регистрация на семинар обязательная.
Желающих зарегистрироваться просим прислать письмо на e-mail ed@i-nvest.net  с указанием ФИО и контактного телефона, в теме письма указать "Он-лайн семинар" или позвонить по телефону: (044) 377-52-77
На Ваш е-мейл придет ссылка для доступа к он-лайн семинару
Для участия в он-лайн семинаре необходим доступ к Интернету и наушники или колонки.

ООО "И-НВЕСТ" - Интернет-трейдинг в Украине.
www.i-nvest.net
(044) 377-52-77
info@i-nvest.net

В Дніпропетровську відбудеться інвестиційний семінар В Дніпропетровську відбудеться інвестиційний семінар Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
На московській біржі зупинять торги із гривнею На московській біржі зупинять торги із гривнею Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012
Енергія і Газ Україна звинуватила Кабмін у перевищенні повноважень Енергія і Газ Україна звинуватила Кабмін у перевищенні повноважень Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 31.05.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 31.05.2012
В Україні продовжує дорожчати автогаз В Україні продовжує дорожчати автогаз Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 30.05.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 30.05.2012
На посаду глави Приватбанку претендують 13 кандидатів На посаду глави Приватбанку претендують 13 кандидатів У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 29.05.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 29.05.2012

Найбагатша людина - це не та, котра більше всіх має, а та, котра менше всіх потребує.

Народна мудрість