Kyiv, Jul 23 11:09 | London, Jul 23 09:09 | New York, Jul 23 05:09
Shanghai, Jul 23 17:09 | Tokyo, Jul 23 18:09 | Sydney, Jul 23 20:09

Он-лайн семинар: "Интернет-трейдинг для начинающих. Как заработать на украинских акциях"

25 травня 2011 в 17:46 - Роман Зайцев

Во вторник, 31 мая, компания I-NVEST проводит бесплатный он-лайн семинар на тему "Интернет-трейдинг для начинающих. Как заработать на украинских акциях".

В ходе семинара будут раскрыты следующие вопросы:
- Интернет-трейдинг – новые технологии инвестирования
- Фондовый рынок Украины – возможности и перспективы
- Основы работы с системой интернет-трейдинга Quik
- Особенности рынка заявок
- Маржинальное кредитование в Интернет-трейдинге
- Вопросы налогообложения

Начало он-лайн семинара в 18:30
Примерная продолжительность 2 часа.
Участие в он-лайн семинаре бесплатное.
Регистрация на семинар обязательная.
Желающих зарегистрироваться просим прислать письмо на e-mail ed@i-nvest.net  с указанием ФИО и контактного телефона, в теме письма указать "Он-лайн семинар" или позвонить по телефону: (044) 377-52-77
На Ваш е-мейл придет ссылка для доступа к он-лайн семинару
Для участия в он-лайн семинаре необходим доступ к Интернету и наушники или колонки.

ООО "И-НВЕСТ" - Интернет-трейдинг в Украине.
www.i-nvest.net
(044) 377-52-77
info@i-nvest.net

В Дніпропетровську відбудеться інвестиційний семінар В Дніпропетровську відбудеться інвестиційний семінар Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Рівненська АЕС підключила третій енергоблок Рівненська АЕС підключила третій енергоблок Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012
Прибуток Microsoft вперше перевищив 100 млрд доларів Прибуток Microsoft вперше перевищив 100 млрд доларів Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 31.05.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 31.05.2012
Instagram розробив нову функцію Instagram розробив нову функцію Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 30.05.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 30.05.2012
Курс валют на 23 липня: гривню зміцнили Курс валют на 23 липня: гривню зміцнили У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 29.05.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 29.05.2012

Самий приголомшливий успіх частенько приходить прямо слідом за самим гірким розчаруванням.

Генрі Уорд Бічер